Allah korusun:P yılmazı merak ediorm bn bukadar kızı nasıl idare edior
http://www.youtube.com/watch?v=v1xCwdUxxWk
Allah korusun:P yılmazı merak ediorm bn bukadar kızı nasıl idare edior
http://www.youtube.com/watch?v=v1xCwdUxxWk
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
yazık abi ya ama çok vurdu kıza
ee kızda karşılık verse daha eelenceli bir video olurdu bu arada bıraksınlar yılmazı bnce ikiside taş gibi hatun![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
kanamıyor sümük akıorbide gözlük tak olayı süper
![]()
Amanya ne hallere geldik... Bence direk gitsin yılmaza versin dayak yiyen daha iyi intikam olur.
1.6tdi.
Ecutech.
bi yerde cift tarafli tokat atiyor, orasi felaket ya, kiz zaten bildigin aptal oldu o kadar tokattan sora![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
yılmaz alıordur alıcaklarını bunların hepsinden ayrıca hepiniz yılması mesene den siliceksiniz sonunuz bunun gibi olur yoksa![]()
diğer kız sağlam bişiler yapmş ağzını bile açamadı![]()
senden ötürü mü alıyo yosa benden ötürümü ağlıyo hah takat kimden ötürü ağlıyo ahahahahaha![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Eray abi senden yorum bekliyoruz
Brat pitt in kod adı galiba yılmaz. ben o dayağı yesem sokağa çıkamazdım bide youtube"de koymuşlar ömür billah çıkamazdım![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)