keşke varex egzozla geçme işi garanti olsa, kumandalı egzozu gördükleri zaman bırakıyorlar.
Geçen de oluyor sanırım tek tük ama, araçta kat orjinal orta susturucu var sonda varex var diye kalmak hiç mantık işi değil.
Printable View
keşke varex egzozla geçme işi garanti olsa, kumandalı egzozu gördükleri zaman bırakıyorlar.
Geçen de oluyor sanırım tek tük ama, araçta kat orjinal orta susturucu var sonda varex var diye kalmak hiç mantık işi değil.
spor direksiyon
coilover
51'lik düz boru
ile ikidir geçiyorum sıkıntı yok
Bmw araçlarda ön arka ebat farklı olduğu zaman muaynede sorun oluyor mu?
2 dir ön 225 arka 255 ölçülerle geçiyorum hiç sorun olmuyor ancak bu ölçüler fabrikasyon ölçüler zaten, kapı direğindeki etikette de 18 ve 19 inc için bu ölçüler yazılı.
Çok aşırı fark yaratacak bir jant lastik takılı değilse bence buna çok bakmazlar ama dikkat çeken bi kombinasyon varsa etiketten kontrol edebilirler sanki ama öyle bile olsa hafif kusur yazılır sanırım.
Sorun olur diye orjinalleri elimde tutsam mı diye düşünüyordum geçiyorsa iyiymiş :)
Tam muayene günü 3. stop lambasının patlayası tuttu. Ampulü söktüm duyu eritti eritecek kıvama gelmiş.
Muayeneye de 1 saat var tamiri mümkün değil. Arka bagaj cam içinde trim arasında olduğundan 3. stopu komple söktüm. :o Arka camda da film vardı. Ya Allah dedim girdim muayeneye, kesin kalır dedim. Kalmadı :D
son 2 seferdir amerikan parklı şekilde geçiyorum octavia aracımla dörtlüler yanık halde teslim ediyorum :)