Arabanın fotoğrafı yerine muayene kağıdını koysaymış keşke.
Ben şimdiye kadar geçemeyen görmedim, duymadım. Kendimde ruhsatında dsg diye yazan arabayla manuel olarak muayeneden 2 kez geçtim.
Çok bilgim olmasa da teknik değişiklik sonuçta işletilebilir bir şekilde diye düşünüyorum. Şanzımanın faturası ve ek1 ile teknik değişiklik olarak işletilebilir bence.
tespit yapılıp faturayla düzeltilebilir herhalde saçma olmuş biraz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben hondayı muayneden geçirmiştim ama ruhsatta otomatik yazmıyordu ama şimdi bende duydum bikaç kişiden geçmiyor diye. Yakında far ampulünü 80 watt taktık diyede geçirmez bunlar muayneden
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
evet ben de sordum birkaç arkadaşıma doğru diyolar. ek1 belgesi filan isteseler veya başka türlü bir yol.. ama direk otomatiğe çevir gel nedir.
Ben buna Tüvtürk'ün alıştıra alıştıra "uygulaması" diyorum.
Zaten yapması gereken uygulamaları zamana yayarak yapıyor.
Düz adam___
Arkadaşlar konu hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Bende manuele çevirme düşüncesiyle otomatik bir araç almayı düşünüyorum(e36) muayene işini nasıl halledebilirim.Ek-1 belgesi mi almak gerekiyor ?Nasıl alınır ne yapılır aydınlatabilecek birileri var mı?
Ben 2. Mesajda yazdım. Şimdiye kadar muayeneden bu sebeple kalanda görmedim. Kaldığını iddia eden kimse muayene kağıdını koymamış.
İlla ruhsata işleteceksen teknik değişiklik olarak işletebilirsin. İşi bilen takipçi yönlendirir.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
en kötü gidersin bu araç hep manuel idi yanlış yazmışlar ilk kayıt ederken , şimdiye kadar muyeneden geçtiği için hiçbir sahibi düzelttirmemiş dersin bi şekilde yeniden işletirsin.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Herhangi bi hallederiz.ltd.sti nin kolayca düzeltebileceği bi bilgi
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
biz manueli otomatik yaptık kalırmıyız ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)