Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Off o forum veya gruplardaki mesajlara ölüyorum. Kimsenin yoğurdum ekşi diyememesi "ezik" toplum olduğumuzdan.
Adam gider X marka model alır, dünyanın en iyi arabası olur. Ya arkadaş param karşılığında en optimum arabayı aldım de, bunu beğendim de, geç. Kimse seni yargılayamaz ki. Ama yoooook...
O arabaya bir şey söylersin, anasına küfür edilmiş gibi tepki verir. Marka ezikliği diyorum buna :) Ulan aldığın HB araba mesela.. Her tarafı mükemmel olsa ne olur, ne kadar olabilir.
Bu da o hesap.
Tamam kardeşim araba fiyat/performans modunda da, en dandik gundik yerlerinde bile işçilik hataları var.
TOGG al desen bu adamlara, bin tane laf sayarlar, ne olduğu belli olmayan araba ile aşk yaşıyorlar :)
Bir arkadaşıma aldırmamak için elimden geleni yaptım, gidip ailesine aldı, öyle mükemmel böyle mükemmel diyor, ama uzun vadede ne olacak bilmiyoruz inşallah pişman etmez dedi, inşallah dedim :)
Eh bir de herkes bizler gibi deli değil, araştırıp incelemiyor doğru düzgün, aaaa ne güzel araba.. Bitti. En mutlu müşteri kitlesi, bilgisiz :)
Bir de şimdi Jaecoo geldi, allah allah mesajları görsen, Range Rover'mış da öyleymiş de böyleymiş de...
2 milyon istiyorlar araca. Ne özelliği var bilemiyorum (biliyorum da yani :D). 2 milyona alınabilecek bir sürü işini çok daha iyi yapan, çok daha iyi marka modeller var.