ee ben 2024 yılıda ödeme yaptım.
Printable View
evet bizde 2024 yılında ödeme yaptık. Şimdi zam geldi. Filolarda size fatura ederiz diyor karman çorman oldu iyice.
Kaydın sizde olması kabul edilir mi bilmiyorum bizim başvuruyu direk iptal ettiler. biz hiç montaj yapmadık başvuru var diye rahattım şimdi ortada başvuru da yok :)
Beyler,
Yakıt faturalarını şirkette kullanabilmek için ben Total Yakıtmatik ile çalışıyordum. Şirketimin adına sadece 1 adet araç kayıtlı.
Bundan sonraki süreçte aile araçlarını şirketime kiralasam yakıt giderlerini şirkete gider olarak gösterebilir miyim?
2024te ödemeyi yapmışlardı ben sallıyordum anahtarlık yerine tts kullanmak kolayıma geliyor diye. 31 ocak son diye biliyorum iptal mi oldu şimdi herşey?
ya burdan bir arkadaş bana mesaj atmıştı , yerinde montaj yapıyoruz diye.
heh buldum @BurakCengizhanoğlu beni bul
geçen hafta taktırdım, döndük anahtarlıkla yakıt alma nostaljisine
bildiğim kadarıyla yapılıyor.muhasebeci bir sorun yalnız stopaj falan bir kaç birşey daha çıkıyor.eğer çok km yapan yakıt harcayan araçlarsa sizinde faturaya ihtiyacınız varsa yapın.özetle muhasebeciniz ile konuşursanız kar zarar söyler sizi.bizim eski ofiste 1 şirket aracı birde patronun hanımının aracı vardı o ilk sene yaptırmıştı sonra iptal ettirdi.
Bende 2 gün önce başvuru yaptım. Son aldığım aracı kendi üzerime aldım. Muhasebecı de şirkete kaydedelim deyince yaptık.
Ödemeyi yaptım. Montaj kısmı kaldı. sanırım onun süresi Nisan sonuna kadar. Düzgün montaj yapacak yer bakıyorum :) Takıntılı adamım ben. Silikonu düzgün sürecek bir yer lazım. Taktırıp memnun kalan olursa mekan /usta tavsiyesine açığım. Esenyurt ve 100 km çapı kabulum.
geçen gün maliyeti açıkladı.
15 centlik 1 rfid var içinde birde dışındaki boktan turuncu plastik.
maliyet 50 cent değil.
ama satması 70-80 dolar...
.. . . . . .
şahsi araçlara taktırmayın.
twitter çalkalanıyor @UTTSBOYKOT diye.
ben hiç başvuru bile yapmadım hususi arabalarımıza...
İstanbul Anadolu Yakasında tanıdık montaj yapan yer var mı ?
Araçlarımızdan 4 tanesine vida takılmadan montaj yaptırmamız gerekiyor. Aramızda bu konuda destek olacak birisi var mıdır ?