Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Bunların bence alet çalışmıyor artık, ondan bunalıma girmişler :D
Hayır benim ilk tepemi attıran, adamla tartışmışlar, efendim bugün asansör kapalı olacak. Niye? Sen sırtında mı taşıyacaksın 4.kat ve yukarısındakileri?
Diyor ki bana çözüm söyle ben ne yapayım, banane dedim, çözüm bulacak olan ben değilim. Ama sen beni asansörle yük taşımak yasak diye inip çıkmamı engelleyemezsin, hak hukuk derken başkasının hakkına nasıl girebiliyorsun kardeş?
Bu mantığı anlamıyorum. Sonra apartman grubundan açıklama geliyor, efendim biz sizin için karar alıyoruz sizlerin faydasına bilmemne, asansör kapatma taşınma yapmak isteyen yüzünden gerçekleşti.
Cezasını niye ben çekiyorum arkadaşım? Sen başka türlü çözüm bulacaksın o zaman... Niye tepki gösteriyormuşuz..
Bir de mal sahibi işgal yapabilir, kiracı yapamaz, mantığa, kafalara bak.
Eee adamın derdi çözüm değil, kiracı ezecek kendince. Apartman eski apartman değil kardeşim, orada hep beraber ailecek yaşıyor olabilirdiniz. Ama artık başka daireler var, başka mal sahipleri var.
İşin tek kötü noktası, kentselle sonradan yapılan dairelerin alayı kira olduğu için mal sahipleri de lütfedip apartman toplantısına gelmiyor. Aslında şeytan diyor onları örgütle, oy çoğunluğuyla kararları boz, değiştir. Ama uzun hikaye.
Neyse, ben onları bir şey taşırken yakalamayayım...
Otoparktaki eşyaları da almıyorum. Hatta "ölü alan" dediği yere koyacağım, madem orası ölü alanmış, sakıncası yok demektir.
O yazışmaları ve fotoğrafları da saklıyorum. Yarın öbür gün lazım olur, başvuracağım sağa sola.