User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 1.0 atmosferik ibiza hk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1.0 atmosferik ibiza hk.

Kardeşim için 2017 model 1.0 atmosferik ibiza bakiyoruz

Baktığımız araç 107 bin de. Bu motorların orta uzun vadede sorunları kronikleri nelerdir, tercih edilebilir mi? Çekişini kabul ettik, şehir içi kullanılacağı için çok problem değil. Önceliğimiz sorunsuzluk.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufacık motorla 1.2 tonluk kütleyi atmosferik olarak yürütmeye çalışıyorsunuz. Motor olması gerekenden daha fazla yıpranıyor o nedenle yağ yakma ve yüksek benzin sarfiyatı. 1.0 az yakacak diye düşünmeyin benim 5.25den fazla yakar
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferiğini kesinlikle tavsiye etmiyorum, 2016 model 1.0 tsi ibiza kullanmaktayım kesinlikle tsi alın atmosferiği kanser eder

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2018 senesinde 0 alıp 1,5 sene kullanıp satmıştım, 18.000 KM' deydi sattığımda ben herhangi bir problem veya dezavantajını görmedim. 45 lt olması lazım deposu bir depo ile 920 KM yapmıştım uzun yolda. Klima açınca epey bir ölüyordu ama 2 kişi kullandığımız için çokta bişey etkilenmiyordu. Sabırlıysanız ve aceleniz yoksa güzel hizmet ediyordu.

Sonrasında şirket aracı olarak 1.0 TSI DSG Polo kullandım, Polo ile bariz kalite farkı vardı Ibiza' nın. Polo' da direksiyon kaliteli bir deri ile kaplıyken Ibiza' da deri bile demeyeceğim bir malzeme ile kaplıydı direksiyon. Torpido Polo' da yumuşak plastik malzemeyken Ibiza' da sert plastik vardı gibi gibi.

TSI gerçekten güzel yürüyor ve uçurum var arada ama yakıt olarak ist içinde atmo Ibiza daha az yakıyordu.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı aracı 1 ay önce 36 binde ikinci sahibinden aldım. 1.2 130 puretech 308GT aracımı satınca fiyatına göre donanımı, güvenlik özellikleri, şehir içinde ekonomik ve sorunsuz olması amacıyla tercih ettim. dsg-tsi kombinasyonunu bilinçli olarak bakım ve parça maaliyetleri sebebiyle tercih etmedim, muhakkak daha keyifli ve tatmin edicidir ama beklentiler diyerek özetleyebilirim. Araç istanbul içinde 2 kişi sizi sorunsuz bir şekilde gideceğiniz yere götürüp getiriyor çekmiyor vs. gibi bir durum söz konusu değil, aracın dilinden anlayıp akıtarak öldürmeden kullanmak gerekiyor. Araç göktürk-topkapı arasında 4.5-6 l. arasında yakıt tüketiyor şartlara göre. Bu güne kadar kullandığım en güçsüz araç olmasına rağmen beni mutsuz etmedi umarım böyle devam eder maceramız Youtube da genç bir arkadaşın videolarını izlemiştim almadan, aracı sıfır almış şuan 160 bin civarında idi aracı yaşadığı ufak tefek sorunlar dışında bir kroniği yok bildiğim kadarıyla

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm soruların cevabı aşağıdaki kanalda mevcut. 2. videoda da 10 lt ortalama yakıt çıkmıştı.

Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese teşekkürler.
    Dediğim gibi aracın performans zayıflığını bilincindeyiz. Zaten tek kişi kullanacak, yaşadığımız yerde dik yokuş vs de yok.
    Ben kronikleri konusunda dikkat edilmesi gereken birsey varmi onu merak etmiştim. Bugün aldık artık, kısmet
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese teşekkürler.
    Dediğim gibi aracın performans zayıflığını bilincindeyiz. Zaten tek kişi kullanacak, yaşadığımız yerde dik yokuş vs de yok.
    Ben kronikleri konusunda dikkat edilmesi gereken birsey varmi onu merak etmiştim. Bugün aldık artık, kısmet
    canına çıkarmadan kullanırsanız güzel hizmet eder başka dikkat edilecek bir durum yok bence...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler