-
evde pek durduğum yok duruncada tv izlediğim yok :D
hiç bişey yok açıyosun aynı haber aynı anda 3 4 kanalda..:D geçen bu evlendirme programlarını izliyorum yaşlı bi teyze evlenmek istiyo filan gözümden yaşlar geldi tv başında ya ne kdr komik bi programdır tv den evlenmek :D:D:D
en iyisi sıkıldıkça pc de müzik dinlemek yada önceden 764732946329432 kez izlemiş olduğunuz filmi tekrar tekrar izlemek mesala fast furious :D
-
eskiden daha çok vakit geçirirdim ama uzunca bir süredir pek bakmıyorum.
yerli kanallardan devamlı takip ettiğim tek program var.
ülke tv cuma akşamları meksika sınırı.
ntv dede %100 futbola bakmaya çalışıyorum.
discovery de overhaulin.yayınlandığı zaman whealer dealer.fifty gear.denk gelirse.
fransız tv5 salı akşamları thalassa var deniz belgeseli onuda kaçırmamaya çalışıyorum.
-
beyaz ve okan dışında cnbce deki diziler dışında televizyonu açmamaya çalışıyorum her açtıgımda sinirlerim geriliyor.bide gece uyku tutmadıgımda gece kanal d kobra takibini veriyor onu seyrediyorum. televizyon gerçekten miğde bulandırıcı durumda.
-
izliyecek hiç birşey yok, biri çıkıyor açayımmı açmayayımmı, biri çıkıyor 10dan geri sayın, biri çıkıyor 20den geri sayın, biri çıkar hostunun pantalonunu indirir, biri çıkar iftardan sonra bir kadehden günah gelmez der.. Neyi izliyeceksinki.
-
tv karsısında dıscovery harıc bırsey ızlemıyorum
-
gördüğüm bütün kadın+evlendirme+yarışma programlarına saçma sapan dizilere küfür edip pc nin başına geçiyorum.
-
Öğlenleri hiç program olmuyor spor haberlerı normal haberler vs ile yetınıoruz :):) kanalları zaplarken salak sacma programlar gelıyor karsımıza...akşamlarıda denk gelırse adanalı arka sokaklar vs dızılerı ızlemeye calısıoruz :):)
-
genelde ntv spor,dıscovery,cnbce...
şu gün gelsede şu program var mutlaka izlesem dediğim bişey yok...
bi k.vadisi vardı onuda yalan ettiler:D
-
Discoveryi kumandasını kaybettiğim ve kullanmadıgım televizyonumda açarım yatarkende kapatırım. %80 inini izlerim, sevdiğim programlar çıkınca komple işi gücü bırakıp izlerim. Sırf discovery için Dsmart HD alıcam.
-
ntv spor, adanalı, discovery channel birde oynadığı zaman kurtlar vadisi