720 sini izledim bugun güzel diyebilirim izlenir yani zaman geçirtiyor![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
yaş ilgili sıkıntın olmasın saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye açıgımdır
film konusunda tartışmaya bayılırım sanat filmleri hariç
kara şahin düştü
verdiğim örnekler deki propagandayı boşver amerikan sineması hep yapar benim altını çizdiğim youtube veya başka video serverlarındaki gerçek savaş görüntüleri
birebir uyuşması
heleki verdiğin korku örneği şeytan çarpması benim korku filmleri sıralamamda
ilk 50 ye bile giremez yaşımdan ötürü cok seyretmişimdir.iyisi kötüsü 1000 üzerinde korku seyretmişdir
suspria- katliam- şeytan adasına dönüş -cinnet-gece yaratıkları-fright night(orjinali)
yaşayan ölülerin dönüşü bunlar 90 lar olanlar gerçek korku filmleri
yenilerden bence iyi olanlar cehenem bir adım-kara büyü-ruhlar alemi-paranormal active
dip not bence imbd ilk 250 coğunun sıralamsı hakketmedikleri yerde hepsini nerdeyse seyretmişimdir![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Gone in 60 Seconds tarzında
American History X tarzında film tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar....
Golf MKVII 1.6 Tdi
intruders sakın ha korku gerilim film diye seyretmeyiniz
mürekkep yürek tarzında ben beğenmedim
Bu film'den Uzak Durun Bi yerde acıksa kanal değiştirin hayatımdaki en kötü film..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
düzgün bişey çıkmıyor zaten devamlı öle bakıp geçiyoruz ha bire filmden soğuttular artık![]()
bizim gibi günde 1-2 film izliyen adamlar artık güzel film diyebilecek film bulamıyınca izlemekten soğuyor , şahsen ben öleyim en son avengers ı beyendim işte![]()
koruyucu
beklentisiz seyretmeme rağmen cok kopuk senoryolu bir filmden öteye gitmedisinemaya gitmeyin evde seyredin
son izlediğim 1-2 film
The Caller
Imdb: 5.7
True Blood dan (Bill) tanıdıgımız Stephen Moyerve Twilight serisinden (victoria) tanıdıgmız Rachelle Lefevre den değişik bir gerilim filmi.Ben şahsen senaryoya bayıldım diyebilirim. (ki filmi senaryo kurtarmış) Film muhteşem diyemesemde senaryo uzun süredir gördüğüm en iyilerden biri.Kısaca konusu yeni tanıştıgı dairesinde garip telefonlar alan bir kadın.Neyse konusunu yazmicam işin esprisi kaçar iyisimi gerilim türü sevenler izlesin.
Intruders
Imdb: 5.3
Intruders aslında senaryo olarak vasat bir film.Ama filmdeki korku öğeleri geceleri uyutmicak tipten.Geceleri cocukların odasına giren , dolaptan cıkan o karabasını kim tasarladıysa tebrikler..
Hannah
Imdb: 6.9
Bu filme 1-2 gün önce movimax de rastladım.. İzliyim dedim daha once duymadıgım bir filmdi.İzledim ve resmen hayran oldum.Cocukluktan beri ajanlık eğitimi alanlık bir kızın annesinin öcünü alma hikayesi.Saoirse Ronan a Eric Bana ve Cate Blanchett eşlik ediyor
Haywire
Imdb: 6.0
Steven Soderbergh den orta halli güzel bir ajan filmi.Oyuna getirilip öldürülmek istenen bir kadın ajan'ın intikamını anlatıyor.Gina Carano muhteşem bir oynuculuk yapmış.Ve kavga sahneleri aşmış güzel.. Muzik olmadanda birşeylerin güzel yapılabilecegini göstermiş.. Michael Douglas , Antonio Banderas , Ewan McGregor , Channing Tatum gibi isimleri goruyoruz.Filme muhteşem diyemesemde sadece kavga sahneleri için bile izlenir.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
koruyucu zaten belliydi peş peşe film çekince kalite olmıycaktı jason yalan etti kendini ..
hanna , the caller bencede güzel filmler izlenir , haywire bakim izlemedim bunu ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)