act of valor yarısında kapattım ben beğenmedim...
Printable View
act of valor yarısında kapattım ben beğenmedim...
İnside Man basit sadece karmaşıklaştırılmaya çalışılmış klasik soygun flimi
http://666kb.com/i/c4niph51wlqoqgt7m.jpg
Man on a Ledge 6 / 10
Konusu enteresan ve sıkıcı değil. Her ne kadar kurguda hatalar olsada, sizi sıkmıyor ve durağan geçmiyor. İzlemesi keyifli ama harcanacak 102 dakikaniz var ise.
Bittikten sonra "iyi ki izlemişim" diyeceğiniz ,arşive kaldırayım deli gibi herkese anlatayim diyeceginiz bi film degil yani.
izlerken sıkılmayacağım aksiyonu bol olmasada adamın içini baymayacak film önerisi var mı
mıb 3 ü izledim güzeldi beğendim tavsiye ederim :)
The green mile.
Çok eski ama olsun.Arada sırada izlerim.Etkiler beni ve beni etkileyen sayılı filmden biridir.
Ekleme; Hiç bana göre değil o koca adamın ürkek tavırları,ağlaması,patron demesi bile başlı başına olay.
Güzel macera ya da dram tarzında film önerecek var mı
kendi halinde insanları konu alan vurdusuz kırdısız film önerebilecek olan var mı?
İyi olan kazansın'ı izledim,gerçekten keyifliydi :)
Bu arada bu film'i izleyenler olmuştur belki,futbolda tribün hastalıgı olanlar izlemiştir daha doğrusu. Hastalıgımın oldugu zamanlarda izledigim ve kaptırdıgım filmlerden biriydi,hatta sonunda gözlerim dolmuştur :) Pete dunham..
West ham-milwall tribünlerinin hala aynı durumda olması ,bu filmin yaşanmış bir olaydan alınmış oldugunu biliyorum.
Tribün severlerin izlemesini isterim.Tabi türkçe dublajını izlemek lazım ..''en büyüksün west ham şampiyonsun west ham'' :D
safe house ' u izledim bence güzeldi, sürükleyiciydi ve sıkılmadım
valla sıkıntıdan bourne ultimatum serisini izlicem tekrar :D var mı öneriler
Bad ass fena sayılmaz.