hangi sahne abi kaza anı mı :D
Printable View
bir yönetmen arkadaşımın güzel bir lafı var "vizyon yok bizde" ... Yani yapabilecek durum var ama yapabilecegini yada yapması gerektiğini düşünemiyor... Kaç tane bilimkurgu filmimiz var ? Hadi onu geçtim kaç tane elle tutular aksiyonumuz var ? Kaç tane korku filmimiz var (adam gibi..) Yok niye ? Çünkü kolay para elde etmenin yolu osurarak sçrak film yapmak... Yada karşı tarafı aglatayım üzeyim ordan para kırayım... Bu kafa yapası bizde sadece sinemada yok... güncel hayatımızda da kolay yoldan işi bitirme huyumuz var biz türklerin... Ama büyük sinemacıların bu insanlara yol göstermesi lazım.Sinan Çetin gibi yılda trilyonlar kazanan bir adamın yapması lazım mesela.. Yapıcan aga , sen bu ülkenin bu piyasanın ekmegini yedin yol göstericeksin bu sektore... Tutmaz demiceksin hoca.Tutmasada tutsada sinema sanatı adına yapıcaksın... Şu film zombie filmi zengin mi etti sanıyorsun yönetmeni yapımcıları ? 6.000 dolar bütçesi o fimlin :) İşte ne zaman kazanayım diye film yapmassan o zaman gerçek sanatçısın demektir...
yok... 500.000 gibi bir rakam veriyor digiturk türk filmlerine... Tabi cem yılmazın , Şahanın büyük gişeli filmlerini bilmiyorum normal standrt türk filmlerine verdiği rakam bu.Türkiyede kanal d home sinema hakim piyasaya onlarda aynı rakamı veriyor... Yani 3-5 trilyona yapacagın bir film gişe hasılatı yapamassa en fazla kazanacagın 1 trilyon digiturk ve d sinemaya satarsan... Mesela biz film yapmayı dusunuyoruz , kuruşuna kadar zorla toplayacagımız bir bütçe olacak... Gişe yapmassa batarız... Digiturk falan kurtaramaz bizi... Ama hali hazırda parası olanlara gişe yapmasa bile dokunmaz... İşte biz cesart edemiyoruz bu yüzden ama Sinan Çetin gibi isimlerin cesaret etmesi lazım... 3-5 tane o kadar güzel senaryom varki ama işte gel görki karşında osuruğa gülmeye alıştırılmış bir halk var... Mesela benim arkadaşm Tan Tolga Demirci Gomeda diye bir film yaptı... Film aslında korku değilde psikolojik öğeler içeriyor... fantasik-psikolojik diyelim... Mesajlar içeren kolay anlaşılan bir film değil... Çogu kötü film olarak söylesede kötü değil anlaşılmayan bir film diyelim.. Birde istediği gibi çekemedi problemler oldu produskyon ile neyse adamın filmi tuyrkiyede itin gtune sokuldu ama gel görki yurtdısında festivallerde ödüller aldı :) Türkiyede çok zor film çekmek yeni yönetmenler için....
gomeda korsanda bulamam herhalde dvd varmi merak ettim neyi anlamamis ibişler;
animasyon sevenler kacirmasin;
http://www.youtube.com/watch?v=LWMF5C-8B8E
yooo hocam google a "gomeda izle" yaz birsürü çıkıyor
Bu arada "Batman: Assault on Arkham " düşmemiş daha piyasada yok :D Ha Appleseed serisinin sonuncusu çıktı "Appleseed Alpha" hd si mevcut... Appleseed saglamdır hatta izlediğim en iyi 3-5 animeden biridir
sırasıyla
Appurushîdo (2004) - IMDb
Ekusu makina (2007) - IMDb
Appleseed Alpha (2014) - IMDb
hatta appleseed ex machina dan bir sahne vereyim ne kadar basarılı oldugunu görürsünüz
480p yapın
Kesinlikle izlenmesi gerekn bir film.sıradan oyuncularla çok başarılı bir film olmuş bence
Çocuk Büyütme Rehberi 2013 film izle
dun gece cowboy bebop indirirken farkettim;
boyle bisey oldugunu bilmiyordum
Ghost in the Shell 2: Innocence - Wikipedia, the free encyclopedia
e 3. de var :D
Ghost in the Shell Arise: Border 3
Ghost in the Shell Arise: Border 3 - Ghost Tears (2014) - IMDb
Tavsiyeye uydum ve çok beğendim.
Normalde pek film izleyemiyorum. İlk dakikalarda film beni meraklandırmassa içine çekmesse kapatıyorum sıkılıyorum hemen.
Yüzüklerin efenisini bile hala izleyemedim. Hep sıkılıp başka bişey açıyorum :) Ama herkez güzel diyor.
benim adım khan
3 idiots
milyoner
tetikçi
adalet peşinde
Hız tuzağı (1994) harikadır.
bu tarz film tavsiyesi olan varmı acaba :confused:
Dawn of the Planet of the Apes Yaklaşık 1 hafta önce gittim. Bir önceki filmde çok iyiydi ancak bunda olayı aşmışlar. Uzun zamandır bu kadar iyi kurgulanmış ve senaryosu ile daha çok ön plana çıkmış bilimkurgu izlememiştim. Ben bayıldım filme. 9/10 veriyorum. Bir önceki filmi izleyenler bunu kaçırmasın, mutlaka izlesinler. X-men, TF4 gibi benim için hayal kırıklığı olan filmlerden sonra ilaç gibi geldi.
Amerikan klasik ortaklı aksiyon maceranın dibine vurulduğu polisiye film önerileriniz nedir :) die hard, lethal weapon, bad boys, beverly hills cops serisi bitti bunlar hariç.
Daha önceden izlemiştim ama bugün televizyonda gördüm
Saatte 200 km
güzel filmdir ;)
Arkadaşlar Fargo adlı diziyi tavsiye ederim çok akıcı bi dizi.10 bolum 1 sezon gerçek bi olaydan esinlenerek yapılmıştır beğeneceğinizi umuyorum.
Tavsiye üzerine izledim bende çok beğendim açıkcası :)
21 jump street izledim cidden güzel bir komedi filmiydi 22 jump street gelsin hemen izlemeye gidicem :)
snatch rocknrolla lock stock and two smokin barrels favori üçlülerimdendir :icon_tup: ama daha çok micheal bay tarzı boş abartı aksiyon canım çekmişti bende yeniden bad boys 2'yi izledim gazımı aldı :D
bayram tatiline çok fena stock yaptım filmleri :D Yemek yiyip vakit kaybetmiyeyim diye serum aldım :D oturucam kalkmıcam tv karşısına valla..
yok daha indirmedim korece altyazı gömülü riplerde... iyisini bekliyorum..... bak neler var tatil için
The.Amazing.Spider-Man.2.2014.720p.WEB-DL.x264.AC3-JYK
The.Zero.Theorem.2013.1080p.BluRay.x264
Divergent.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Appleseed.Alpha.2014.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-RARBG
Brick.Mansions.2014.1080p.WEBRip.x264.AC3-RARBG
Dead Snow 2 2014 1080p BRRip x264 DTS-JYK
Odd.Thomas.2013.1080p.BluRay.x264-HDNORDiC [PublicHD]
Blue.Ruin.2013.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-RARBG
Need.for.Speed.2014.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD
The.Raid.2.2014.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-RARBG
Oculus.2013.1080p.WEB-DL.H264-RARBG
Silent.House.2011.1080p.Blu.Ray.x264.DTS-WARHD
All Cheerleaders Die.2013.720p.WEB-DL.x264.ETRG
Disconnect.2012.BluRay.810p.DTS.x264-PRoDJi.Dual
Zulu.2013.720p.BluRay.DTS.x264-PublicHD
Only.God.Forgives.2013.720p.WEB-DL.H264-PublicHD
Out.Of.The.Furnace.2013.1080p.BluRay.DTS-HD.MA.5.1.x264-PublicHD
80 ler sci-fi horror vs izlemediklerim daha önce
Enemy Mine (1985) [1080p]
Forbidden.World.1982.DVDRip.XviD.AC3-NautilusRG
Galaxy of Terror 1981 1080p BDRip H264 AAC - KiNGDOM
Humanoids.From.The.Deep.1980.DivX-NvadR
Killer Klowns from Outer Space 1988 1080p BluRay x264 AAC - Ozlem
Krull.1983.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN
Nemesis.1992.720p.BluRay.x264.AC3-WARHD
Starman.1984.720p.BluRay.x264.AC3-WARHD
The Dark Crystal (1982) [1080p] {5.1}
The.Entity.1982.1080p.BluRay.x264.anoXmous
[Classic Sci-Fi ] Creature (1985) (JB)
Witchboard.1986.HDTV.720p
Maniac Cop 1988 720p BluRay DTS x264-PSYCHD
Tales From The Crypt 4 Movie Collection 720p HDRip x264 AAC-KiNGDOM
ve bir dolu dizi :D :D :D dedim ya kapanacam eve
The Raid 2
Senaryoya takılmadan izlemek lazım.Sonuçta kavga filmi.Ve yine 1. film gibi mükemmel yapmıslar dövüş kareografilerini.. Hızlı hızlı geçip dövüş sahnelerini izleseniz bile olur aslında... Ben hala cocuklar gibi karete ! filmlerini sevdiğim için zevkle izledim
Oculus
Uzun zamandır beklediğim bir filmdi.Ayna temalı korku filmlerini çok severim.. Mirrors gibi veya daha eskiye gidersek poltergeist 3 gibi... Filmi çok begendim.Diğer klasik korku filmlerinin yanından sıyrılıyor... Biraz şizofrenik psikolojik yanı var çünkü filmin... İzleyince ne demek istediğimi anlarsınız.Filmin diğer güzel yanıda aslında orjinali festival filmi... 2005 de çok düşük bütçeli olarak çekilmiş... Çok begenilmiş ve aynı yönetmen uzun metrajlısını sinema için çekmiş... Orjinal kısa filmide buldum indiriyorum onuda izleyecem
var mı önerebileceğiniz aksiyonu bol film
the expendables 3
Herküle giden var mı yorumlarınız neler ?
Divergent- uyumsuz güzel akıcı bir film tavsiye ederim. Konusu biraz karisik ama izledikten sonra aklinizda kalicak filmlerden
The girl next door yigit g cok etkiledi beni yazmis , tam uyuyacakken izliym dedim hayatimi s...ti gece gece. Psikolojimi berbat etti ama uykusuzluguma ragmen gozumu kirpmadan bitirdim bu saatte
Uyumsuz diye bir film izledim bugun fena değildi tavsiye ederim bayramda güzel vakit geçirtiyor :)
evet en iyi marvel filmi simdilik :D:D
Guardians of the Galaxy Full Trailer Official - YouTube
uyumsuzu izledim,,beş para etmez,,,,
baskın 2
captan amerka kış askerleri
non stop
transformers 4 kayıp çag
cehennem melekleri 3
Biraz eskileri özledim :)
https://pbs.twimg.com/media/BuESRE2CEAEuRq8.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/Bt_noXJCcAE1Dyr.jpg:large
Bunada yazığım geldi valla :D
https://pbs.twimg.com/media/BuERzKMCAAAHjsc.jpg:large
Gerçek hikaye olması çok daha acı... o eziyetlerin hepsi gerçekden yapılmış ne yazikki...
Bu arada tarantinonun yeni filminin posteri yayınlandı
http://www.filimadami.com/news_imgs/...1406913476.jpg
The Hateful Eight
Samuel L. Jackson
Kurt Russel
Tim Roth
Michael Madsen
Christoph Waltz
Zoe Bell
Bruce Dern
çok fena bir film geliyor...
geçen akşam masa21 dıye bır fılm ızledım hınt fılmı istemeyerek açmıstım ama gecenın 2 sınde basladıgım fılmı full ızledım noluyo lan dedım fılmın sonunda:D psıkolojık macere fılmlerını sevenler ıcın ıyı bır fılm