baskın fılmını nerede ızledınız ben altyazısını bulamadım varsa gusel lınk yada torrent alabılırmıyım .
Printable View
baskın fılmını nerede ızledınız ben altyazısını bulamadım varsa gusel lınk yada torrent alabılırmıyım .
720 p uyumlu altyazısı
Download The Raid Redemption (2012) subtitles from the source! - Addic7ed.com
Diktatör filminin Türkçe dublajı çıktı mı biliyor musunuz? dvd'si düştü nete diye biliyorum ama Türkçe dublajını bulamadım...
dublajı sanmıyorum hemen çıksın , film nasıl gene müslümanlığı kötülemek için yapılanlardan falansa boşuna bakmayalım ...
baskının alt yazıları kaldırılmış ama filme gömülü türkçe alt yazıları var.
filmin konusuna falan bakmadım açıkçası, ama arkadaşımın anlattığı kadarıyla ülkesine özgürlük getirmek ''istemeyen'' bi diktatörün, Amerika'ya gidip bunu nasıl yaptıklarını öğrenmeye çalışması sırasında başından geçenleri anlatıyo...
bayaa da komik bi filmmiş, merakla bekliyorum dvd türkçe alt yazının çıkmasını...
bakalım o zaman nasılmış ;)
az öncede jason ın safe filmini izledim , klasik jason filmi çok beklenti olmadan izlenebilir :)
Dictator'u yurtdısında izledim. Çok güzel bi film mutlaka izleyin komik olmasının yanında dusunduruyorda.
şimdi baskını izledim
dövüş sahneleri bence olmuş
konudan okuyup "hayatım yalan" filmini izledim gayet güzeldi :) tavsiye ederim 10/7 :) benim favori filmim de 3 idiots defalarca "yuh" dedirten müthiş bir film üstelik eğitim hakkındaki sözlerde çok başarılı herkesin söylemek isteyip söyleyemediği şeyler... mutlaka izlemelisiniz :)
filmin yönetmenini gördüm filmden sogudum aqk
http://blog.cinefolks.com/wp-content...gadoss.jp_.jpg
not: zaten hint filmi hayatta izlememde..
ben izliyim dedim dayanamadım 3 saat film zaten hızlandırılmış şekilde baktımda hiç beyenmedim :)
amerikan pastası 8 bugün izledim çok güzel vakit geçirmelik bir film :D
The Skin I Live İn
ilğinç sürükleyici bir film türlerine az rastlanır cinsten sonunda haa..... diyeceğiniz bir film
Konusu ise
Dr.Robert rolünde, bir kazada yanarak ağır yaralanan karısını iyileştirmek için uğraşan bir doktoru canlandırıyor. Komadan çıkan karısı yüzünü görünce intihar ediyor ve bu olayın ardından doktor yeni bir deri üretme konusunda saplantılı bir hale geliyor. Aynı zamanda da kızına tecavüz ettiğini düşündüğü bir adamdan da intikam almaya karar veriyor
The Skin I Live İn ;
Antonio Banderas hatrına izlediğim bir film.İzledikten sonra anlatılanlar kadar şaşırmamıştım çünkü film baştan itibaren sonu hakkında çok ipucu veriyor hayet açık bir son gibiydi yani.
ama farklı bir tarz denemek isteyenler için güzel bir tercih olabilir.
ya yigit birşey soracagim..
dark knight rises oldukça agir akiyordu..
filmin süresi oldukça uzun tutulmuştu..
ve sahneler arasında , hikaye arasında sanki kopukluklar vardı gbi hissettirdi bana..
lakin , bu söyledigim durumlar filmin içine bilerek yerleştirilmiş gibiydi sanki. öyle hissettirdi en azindan..
nolan niye bana böle hissettirdi nolan ?
=):soru: