yarıda bırakmıştım bilsem izlerdim:D
Printable View
konuyla alakasız ama şu hızlı ve öfkeli 5 i adam gibi takılmadan altyazılı indirip yada indirmeden izleyebiliceğim bi adres varsa pm atarmısınız.
aynen turist 10 numara çok beğenmiştim tavsiye edilir :)
Inception-Başlangıç... Bence bu bir film değil, eğer bu filmse diğerleri film değil.. :)
72 Stunden - The Next Three Days (2010) - IMDb
bu fiilmi şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel bir film.
Korkuyor olsamda bırakmaya henüz hazır değilim ,
ideallerimden amacımdan hedeflerimden vazgeçemezdim ,
benim tutkum ,hayalim ,
bu benim hayatım...
Kesinlikle SENNA inanılmaz duygulandım sürekli tüylerim diken diken oldu izerken şiddetle tafsiye
süper ot ..
fena bi filim :D
vizyondaki film maymunlar cehennemi'nin yeni versiyonuna sakın gitmeyin. ben bugün sinemada izledim. verilen paraya değmeyecek bir filmdi..
uçurtma avcıları güzel film. kitabını okumamıştım ama film gayet etkileyiciydi.
X Men First Classı izliyorum şu an. Hafiften abartı saçmalıkla beraber boş vaktiniz var ise can sıkıntısına birebir :)
2001'de vizyona giren maymunlar cehenneminin devamını çekmediler dimi?Sonu güzeldi bitmişti.
super 8 nasıl varmı izleyen...bi o kaldı indirmediğim:D
keşke bana da bi ff5 linki atan olsa en hd'sinden...
blitz'i hiç beğenmedim , jason statham'ın hiçbir filmini kaçırmam ama tat vermedi bu kez
BEETLE JUICE (Bu benim en sevdiğim amerikan filmidir. Yıllar önce çekilmiş olmasına rağmen Türkiye'nin şimdiki teknolojisi bile o filme yetişmez diye düşünüyorum. Çok severim.. )
Küçük Kıyamet
Mustafa Hakkında Herşey (Başak Köklükaya hayranıyım :) )
İncir Reçeli
Düşes
Boleyn Kızı
Muhteşem Yüzyıl hehehe :D
rocky serisine sardım bu aralar her akşam sinema tv de sahur vakti izliyorum.
limitsizi izledim sonu hayal kırıklığı oldu,burdaki yorumları görünce beklentim gerçekten yüksekti ama hayal kırıklığına uğradım.
source code yi izlicem şimdi nasıldır acaba imdb 7.1 almış :)
source code iyidir izlenebilir :)
limitsiz iyi başladı kötü bitti zaman geçirmek için izlenebilir,1 kere izledim tekrar izlemem :)
Gran torino'yu izledim güzelmiş :D favori filmlerim forest gump ve teklif :D
hızlı ve öfkeli 5 'in güzel bi çekimi varmı ? bilen varsa pm alabilirsem çok sevinirim :)
yeni çıkan filmler beş para etmez
ruhlar alemi var biraz eh işte
source code izlenirmiş fena değil :)
şöyle iliklere kadar korkutucak bir film varmıdır 2 gün uyku uyutmayacak cinsten :D