Dvdrip film indiriyorum 5.1 destekledigi icin ama altyaziyi indirdigimde CD1-CD2 olarak bolumleri var. Ben TV den izliyorum o yuzden altyazıyı ayrı ayrı atamıyorum bunun cozumu var mi? 2 altyaziyida birlestirmeyi denedim ama oda olmadi :S
Printable View
Dvdrip film indiriyorum 5.1 destekledigi icin ama altyaziyi indirdigimde CD1-CD2 olarak bolumleri var. Ben TV den izliyorum o yuzden altyazıyı ayrı ayrı atamıyorum bunun cozumu var mi? 2 altyaziyida birlestirmeyi denedim ama oda olmadi :S
ajan hamilton u tavsiye ederim güzel bir aksiyon filmi
cok sacma bi soru olcak :D
2012 yapımı afiste yıkık gokdelen onunde gokdelene bakan silahlı adam duruyordu.
im legend tarzı zombieli film adını bilen eden varmı?
the raid redemption
bu filmi soruyosunuz galiba.
belki konunun amacından farklı ama bir sorum olacaktı,
geçen yaz bulgaristandayken bi gece bir türk kanalında bir korku filmi izlemiştim,
şimdi bi tane bina vardı etrafını güvenlikçilr hastane ekipleri falan sarmış karantinaya almışlar yani binayı kimseyi ne sokuyolardı ne çıkartıyolardı binanın içindeki insanlardan birine virüs bulaşmıştı galiba, sonra içerdekilerden binanın üst katına çıkanlardan bazıları virüsü kapmış ısırılmakla ve virüsü kapmayanlar kaçıyordu yaratıklardan binanın içinde dairelerde kovalamaca oynuyolardı
ve en sonunda 2 kişi en üst katta daireye çıkıp kapıyı kitliyolar tam odayı gezinirken odanın tavanında bir kapak farkediyolardı, o kapağı açtıktan sonra yaratık falan çıkıyordu içinden..
film bu ama bi türlü ismini bulamıyorum nedense :D
biraz uzun oldu ama :D :D iyi akşamlar
ismini buldum ismi quarantine 1 miş tavsiye ederim korku filmi için..
http://subtitledhell.files.wordpress...11/05/rec4.jpg
[Rec] (2007) - IMDb
anlattıgın film rec'dir.Yalnız orjinali ispanyol olandır.
abi evet rec ile quarantine aynı film demek ki , çok fena sarıyor yalnız.. korku isteyenlere öneririm.
bi de ekşi den bi yorum eklicem :D
Alıntı:
bir arkadaşın, "yengenle korku filmi izleyecez. kız korkup bana sarılsın biraz. var mı güzel film?" cümlesi üzerine kendisine verdiğim film.
ancak sonrasında gelen tepki: " lan sana kız korkup bana sarılsın dedik, kız korkup evden kaçtı ! " :D
40 days and 40 nights tarzı film yapsalar :)
http://www.tersninja.com/wp-content/...sejamesdvd.jpg
Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı filminin konusu:
Yıl 1881’dir. 34 yaşındaki Jesse James, hem soygun planlamakta, hem de onu yakalayarak ödül kazanmak isteyen düşmanlarına savaş açmaktadır.
Fakat kimin dost kimin düşman olduğunun belirsizliği onu şaşırtacaktır.
Ron Hansen’ın romanından uyarlama olan “Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti”,
Amerika’nın en ünlü kanun kaçağının ve onun katilinin özel hayatlarını irdeleyen ve bu cinayet öncesi neler yaşanmış olabileceğini sorgulayan, western görünümlü, dramatik altyapılı bir film.
Film müzikleri çok başarılıydı bence.
Biyografik ve monoton bir film ama kötü değil.
Legends of the fall izleyin mutlaka.
brad pitt ve antony hopkins'ten oyunculuk dersleri.
the cabin in the wood dehşet kapanı diye filmi ben izledim siz izlemeyın dıye yazıyorum...
bu kadar mı kötü olur...zaman kaybı
Chernobyl Diaries'de duşmuş nete ama R5 line olarak :S