sağ salim filmini izlemeyen varsa cok sey kaybeder bugun tamamen izledim gercekten kucuk butceyle guzel bi komedi filmi olmus :D
Printable View
arkadaşlar arabanın teypde izlemelik eski yeni fark etmez eğlenceli biraz aksiyonlu misal taxi serisi gibi filmler varmı türkçe dublaj şart ***** sürerken altyazıyı takip etmek zor olur :)
Aslında bundan ayrı bir konu olur arabada izlemelik filmler diye :)
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=askHCPHNRsM
geliyor geliyor ayron men 3 geliyor.
ya dukkandayim vakit gecmiyo su sagsaglimin link vs yada nerden izliyim biri bi pm atabilirmiya.. vakit gecsin
vampir imparatorluğu fena değil
'Iron Man 3 Official Trailer' The Movie (2013) [HD] - YouTube
İron Man 3 Trailer bu seri diğerlerinden çok farkı olacağa benziyor
iron man serisini hep sevmişimdir. ama 2013 nisan da uzakmış yahu heycanlanmıştım bende geliyor yazısını görünce
bol aksiyonlu film önerisi olan ?
aksiyon tarzı sürükleyici olarak Limit Yok tavsiye edebilirim birde Cehennem Melekleri 1-2, Hayalet sürücü 1-2 komedi ve gençlik olarakta Project X tavsiye ederim.
daha önce tavsiyenle zindan adasını izledim çok sağlamdı buda onun gibi bişeydir heralde dedim(primer).
izlemeyin derken bakmadan geç yazan ilanlar olur ya o manada yazdığını sandım.ama bir film sitesinde yerden yere vurulmuş.izlemekten vazgeçtim.senin yorumun nedir:)
Dark knight sonrasi iron man de nolanin kaotik depresif superkahraman ortamindan nasibini almis gozukuuor.
Arkadaşlar.Dağ filmini izliyebileceğimiz bir link verebilir misiniz ?
hobbit unexpected journey ne zaman çıkıyor piyasaya bilen var mıdır ?
düştü mü ***** yerlere :)
The Untouchables (Dokunulmazlar) Filmini çok övüyorlar. HD olarak nereden indirebilirim yardımcı olabilecek var mı ?
sağ salim :D gece izlemeyin ev ayağa kalkar :D