bu torrent ten tr dublaj veya tr altyazılı filmleri nasıl buluyorsunuz.geçen bi saat bekledim filmi indirdim tr altyazısız ingilizce çıktı :) o kadar indirdim hemen silmek koyar diye 2-3 gün sonra sildim :D
Printable View
bu torrent ten tr dublaj veya tr altyazılı filmleri nasıl buluyorsunuz.geçen bi saat bekledim filmi indirdim tr altyazısız ingilizce çıktı :) o kadar indirdim hemen silmek koyar diye 2-3 gün sonra sildim :D
Hacı zaten altyazıyı başka siteden indirim sonra birleştiriyorsun. Birleştirme derken film ve altyazı dosyasının adı aynı olunca izlediğin program otomatik olarak altyazılı açıyor.
Altyazılar için www.divxplanet.com'u kullanabilirsin.
2-3 tane daha baktırdım, onlar da patates çıktı. Daha da tövbe ettim E39 bakmaya. :D
Bu arada hazır konuyla alakalı, izlediğiniz filmlerde takılma / altyazı sorunu / açılmama gibi sıkıntılar yaşamamak için K-Lite Codec Pack kurun bilgisayarınıza. Bu codec uygulamasıyla birlikte Media Player Classic de yüklenir bilgisayarınıza. Çok rahat izlersiniz filmleri.
Olur da Media Player Classic ile sıkıntı yaşıyorsanız VLC Player candır.
az önce skyfall dan geldim bu sefer ki 007 bildiğiniz tırt çıktı gitmenizi tavsiye etmem :)
komedi filmi tavsiye edebilecek var mı ?
3 idiots harici.
Sağ Salim cok güldürdü özellikle super Mario :)
v-h-s ilginç bir korku filmi cok süper değil ama seyredilir
hayatımda izlediğim en güzel film HÜCRE 211 , en cok beğendklerim arasındaki de trumanshow. kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. 2 sinin de senaryosu alıştıklarımızdan farklı..
konusu geçtimi bilmiyorum ama Devrim Arabaları Filmi tavsiyemdir hele bizim gibi adamların izlemesi kesinlikle şart :) :)
Beyler Bsplayer filmin altyazısını otomatik bulup indiriyor. haberiniz olsun