kardeşim ben senin yorumuna gore ızledım hic begenmedım malesef
Printable View
Batman Supermen değilde Batman IronMan olsaydı güzel olurdu :)
İki büyük silah üreticisinin savaşı güzel olurdu.
Batman supermen bence kötü film değil gidip izlenir ama 3D gerek yok.
Filmin başında yine bruce wayne küçüklüğü anlatılıyor izlerken dedim ya biliyoruz bunu yeter ama falan dedim, yanımda bir çift vardı bayan eşine bak o küçük çocuk bu işte batman olmuş dedi :)
Yani hala bilmeyenler var bruce wayne demekki ondan yapımcılar her filme çocukluğunu anlatan bir bölüm ekliyor :)
Batman v. Superman film olarak güzel de, öncesinde "Kim kazanacak?" reklamı yapınca insan kıyasıya rekabetli, bol kavgalı, aksiyonlu bir film bekliyor. O yüzden tırışkaydı. Benjamin Button'ın Hikayesi'ni izleyenler vardır, çok da ağır çekim bir film ama bundan daha çok tatmin etmiştir :D
Beklentiyi düşük tutup, hikaye izleme amaçlı gidilirse olabilir, yoksa aksiyon filmi değil yani pek.
1991 yapımı buldum şimdi sanırım o, o zamanlar 1080p var mıydı yav? :D İniyor bakalım izleyince yorum yaparım :)
Esası o 91 yapımı olanı aynen, ben önce günceli izleyip arkasından onu izledim sen düşün Tarık :D
1080p belki şu eski filmleri güncelliyorlar ya hababam sınıfı vs ye de yaptılar, o şekil olabilir :)
Film değil de dizi tavsiyesi veriyim ben de,
"Billions"
uygun 2 .el araç varmı :D
Point break şiddetle tavsiyemdir izleyin derim ?
ipman 3 ne durumda varmıdır izleyen ?
Şöyle agzımın agırmasını saglayacak komedi filmi önerisi olan varmıdır ?
Ip Man 3 muhteşemdi valla nefes kesici denebilir, tam aradığımı buldum ilk dk'dan son dk'ya kadar aksiyon :D Araya çok güzel dram ve hikaye de yerleştirmişler, filme bayıldım ben.
Şimdi 1'le 2'yi de indiriyorum yine tersten gidiyoruz bakalım :)
The Finest Hours 'u tavisye ederim dün izledim 1952'de yaşanmış gerçek hikayeden alıntı film.Kurtarma operasyonunu anlatıyor diyim kısaca spoilersiz bol aksiyon bir kuble dram :)
http://www.imdb.com/title/tt2025690/
wall-e
Tam yorgun kafa izlenecek filim tavsiye ederim, 2.si vardı bunun birde sanki arıyorum bulamıyorum
Küçük esnafa gittim bugün can sıkıntısından, pek bişey yok bütün komik kısımları fragmanda var zaten.
Eh işte vakit geçirmeye gidilebilir . :)
zor saatler i izledim fena degildi.
Yeni ahit filmini kesinlikle izleyin konusu filan enterasan mantık hataları var ama eğlenceli bir film özellikle kevin karakteri tam bir manyak. Komedi dram fantastik tarzında
Beyler iyi geceler cümleten . Türkçe altyazılı film indirebileceğim bir site var mıdır ? Torrent falan pek anlamam hiç kullanmadım desem yeridir.
autorun.exe virüsüdür dosyaların birebir kopyasını yapar ve girmeye çalıştıkça yayılır virüs. Normal virüs proğramları temizleyemiyor ama cmd den temizlemek mümkün tabi kod yazmak lazım bu virüs zaten bulaştığında veba gibi heryere yayılıyor ve çoğu kullanıcı format atıyor. Ben 6 saatlik uğraş sayesinde silmiştim virüsü tamamen. 5 tane virüs proğramı bile temizleyemedi cmd'den silmek şart yani...
Yok arkadaşlar yok beceremedim :) . zamunda net hep bulgar alt yazılı filmler diyor biri bana zor etsin halledelim şu işi :)
Anıl en kolay kısmı o yanlız senkronu tutturamazsan alyazı tutmaz
oyüzden indiridigin torentin uzunca adıyla( filmin adının yanında yazn birton sayı cart curtla aynı olan altyazıyı bulursan divxplanet gibi sitelerde direk kaymadan agzından cıktıgı gibi altyazısını altında görürsün.
sonra Vlc player indir(illaki başka vardır ben bunu kullanıyorm logosu trafik kukası) pc'ye filmi başlat oynarken altyazıyıdaki dosyayıda tut filmin üstüne at. al sana eklendi yazı :D
Ufak tefek senkron sorunlarında, yani yazının geç gelmesi ya da önden gitmesi gibi, gomplayer da hızlandır-yavaşlat menüsünden senkronu halledebilirsiniz. Tabi çok ufak farklardan bahsediyorum. Bunların haricinde ben öce altyazılara bakıyorum neye, hangisine göreyse öyle arama yapıp torrenti indiriyorum.
Aynı şekilde BS Player indirirsen programın içinde altyazı arama var, istediğin dilleri seçip altyazı buldurabilirsin. Ben daha sorun yaşamadım. Beğenmezsem başka bir altyazı indiriyorum vs. Senkron da yine istediğin şekilde ayarlanabiliyor ileri geri.
BS Player muhteşem program, tavsiye ederim.
Veloce come il vento.
7 nisan'da gösterime girmiş.Youtube'ı birazcık karıştırırsanız,fragmanını ve başka videolarını bulacaksınız.
İtalyan filmi.Fragmanının yarısı kadar otomobil çekimi var ise,F&F serisini geri plana bırakacak,yıllarca muhabbeti yapılacak bir film yapılmış.
Seyretmedim,çok merak ediyorum.
Link bulan yazsın lütfen.
conjuring,annabelle,insidious tarzı onerebileceğiniz korku filmi var mı?
yani yaratıklı,zombili,vampirli vs değil de daha çok şeytan,cin,büyü gibi daha gizemli ve gerçekçi konuların işlendiği?
beyler bana kolpaçino ayarında yeni model leş türk filmi lazım :) bi playlist yapar mısınız :)
Film izlemeden once hep www.rottentomatoes.com a bakarim ben sahsen, Orda yuzde notlari oluyor...
Grce ve sis ( night and fog) kesinlikle izleyin derim 32 dakikalik belgesel ama tuyleriniz diken diken olur. Yahudi toplama kamplarinda yasananlari gercek goruntuleriyle anlatiyor.
beklenen film'in trailer ı gelmiş..
https://www.youtube.com/watch?v=buT_1-xk-dM
edit, düzeltme ;
https://www.youtube.com/watch?v=F4gJsKZvqE4