Sıkılmadan izlediğim filmlerden biriydi, sağolasın :)
Printable View
Upgrade izledim beğendim çok güzeldi teşekkürler
Johnny English ten çıktım 1 saat önce, vaktinizi daha yararlı şeyler için harcayın :) Hayatımdan 2 saat çaldı :nokta:
yukarda yazmıştım incendies tavsiyemdir biraz sosyolojik öğelerde var lübnandaki hristiyan-müslüman çatışmasına dair ama sonu beni çok etkilemişti. bunun dışında the game i de tavsiye ederim her saniyesini sıkılmadan izlediğim nadir filmlerden.
Ben de böyle sonu vurucu filmleri çok severim dan brown kitaplarının filmleri izlemediyseniz ya da kitapları okumadıysanız seriyi tavsiye ederim imdb puanına takılmayın kitaptan uyarlama filmler hep böyle oluyor.
bilindik filmleri bilerek yazmadım maksat kıyıda köşede kalmış filmleri bulmak ama izlemeyenler varsa shutter island, usual suspect, the prestige sonu etkileyen filmler yine.
200 ü geçkin film izlemişimdir vallaha keşke izlediklerimi not etseydim. her tarzdan film tavsiyesi verebilirim :D
müslüm kesinlikle izlenmesi gereken bir film olmuş bence... tavsiye edilir. :icon_tup:
bu contratiempo vs. konusu nedir acaba merak ettim :)
Müslüm filmini izleyen var mı ?
Contratiempo (2016) - TurkceAltyazi.org
Abi sana uygun olanı indirebilirsin
Contratiempo biraz önce bitti. Filmin son 40 dakkikası gerçekten çok iyiydi. İlk yarım saatte de acaba nasıl güzelleşecek bu film beni çekecek diye bekledim. Gerçekten iyiydi... Teşekkürler...
Contratiempo tavsiyesi gerçekten güzeldi... Yalnız adama baktıkça direk aklıma hep Galatasaraylı Selcuk İnan geldi.... acayip benziyordu :D
ailecek şaşkınız filmi baya güldürdü tavsiye ederim.
Equalizer 2 ***** ortamları düsmüs. Siddetle tavsiye Denzel abimiz yine showunu yapmıs
Eski ama Denzel Washington sevenler için vakit geçirmelik iyi gider
Flight
Flight (2012) - IMDb
Operation Odessa filmini cok begendim, belgesel tarzinda yapmislar. Sovyet birligi dagildiktan sonra uyusturucu karteline Denizalti satmaya calisan 3 arkadasi anlatiyor
hiç böyle bişey beklemiyordum ama çok iyi çıktı ;
Death at Funeral
Sterben fur Anfanger (2007) - IMDb
Contratiempo filmini tavsiye eden arkadaşa teşekkür ederim. çok iyi filmdi kesinlikle izlemeyenlere tavsiye ederim.
Aksiyon severler için son zamanlarda çıkan Venom ^^
Müslüm'ü çok övdüler diye gittik,az önce çıktık ama beklediğim gibi değildi,ya da ben çitayı yüksek tutmuş olabilirim.oyunculuklar güzel,
7/10
https://youtu.be/3bu9dGRQvJY
https://i.hizliresim.com/X6VOBo.jpg
Kaliteli Eskilerden,
Upgrade önerisi için teşekkürler çok iyiydi
venom için iyi link varmı. Ben full sinema kalitesiz çekimi buluyorum
Kesinlikle katılıyorum, Baba'nın hayat hikayesi diye ortaya çıkan bir yapım bu kadar yüzeysel olmamalıydı, 1989 yılından bir anda 2006 ya geçişler falan, 3 yıl sonrasına geçişler falan hoş değildi, kaldı ki tek filmde anlatabilmeleri de mümkün değildi,
Timuçin Esen harika oynamış, gerek oyunculuk gerekse müzikler oldukça iyiydi, sırf onun için bile izlenir,
müziklerin tamamı burada var, dinlemek isteyenler olursa --> YouTube
Aile arasında filmini netten izleyebileceğimiz link var mıdır ? varsa pm lütfen
Aile arasındayı bende arıyorum bulamadım varsa bende alırım torrentte olur
Dün akşam çakallarla dans 5' e gittim her reaksiyon neredeyse küfürler sayesindeydi. Son seans olmasına rağmen salon oldukça kalabalıktı filme puanım 6/10
Müslüm net e ne zaman düşer :) sinemada izledim hala aklımda 1 2 kez daha izleyesim var :)
Müslümden çıktım bi saat önce.. Kendimi jiletlememek için zor tuttum. Bu kadar mı güzel olur Timuçin Esen'in oyunculuğu.. Mimikler jargon hareketler duruş herşeyi on numaraydı. Babanın cenazesine katılma fırsatım olmuştu en son o zaman gözümden yaş dökülmüştü. Bizim kafada olmayan insanın pek beğenebileceği bir yapım değil diye düşünüyorum.