the expendables güzel film bugün tv'de karşılaştı ilk çıktığında izlemiştim.Çok büyük bir oyuncu kadrosu var.Ciddi sağlam oyuncu kadrosu.
arnoldarnold schwarzenegger-sylvester stallone-bilmem ne austin-jet li-bruce wılls falan.
Printable View
the expendables güzel film bugün tv'de karşılaştı ilk çıktığında izlemiştim.Çok büyük bir oyuncu kadrosu var.Ciddi sağlam oyuncu kadrosu.
arnoldarnold schwarzenegger-sylvester stallone-bilmem ne austin-jet li-bruce wılls falan.
Ustura - Machete biraz eski ama izleyin :)
Hastanede geçen bir film vardı adam komada farkında değil sadece hasta yattığını sanıyo karısının onu doktorla aldattığını falan görüyor kızını başka kızla falan öpüşürken görüyo zenci hasta bakıcı var bunun sağını solunu kesiyor işkence ediyor tam hastaneden kaçıcağı zaman yakalıyo bu filmin adını hatırlayan var mı?
kaptan amerika seyretmesenizde olur idare eder:o
kısaca sıralayım THOR (troy yadah tronla karıştırmayın) şuçlu kim , kaçış planı , tuzak , BLİZT , Brooklyns Finest (izlenmeli) RANGO ,Middle man , vay anam vay 3 , PAUL
Bu listeyi yapın bi dvd shop a gidip alın boşuna indircem netten izlicem diye uğraşmayın
Assassination Games [2011] Jean-Claude Van Damme formunda guzel bı fılm
konusuda sole:Vincent Brazil ve Roland Flint, iki, en iyi suikastçıdır. Ancak Dünyada birbirlerini bilmemektedirler. Flint usta bir keskin nişancı iken, Brazil, bir bıçak ile eşit derecede olan yetenekli biridir. Bu iki rakip suikastçı DEA tarafından desteklenen bir uyuşturucu kartelinin başı aşağı çekmek için huzursuz bir ittifak kurmaya çalışacaktır
Skeleton Lake
Assassination Games adkins hayranı olmama rahmen pek beyenmedim dövüş sahnesi falan beklemeyin hiç , bad teacher tavsiye ederim güzel
Biraz önce TAKEN izledim gerçekte sürükleyiciydi , tavsiye ederim.
Scar face diyorum
güzel suikast filmi tavsiye ?....
Turnuva diye bi film var izlemediysen bak derim.
bi film buldum sımdı netten onu ızlıyom Hizin Sesi 2 - Evolusi KL Drift diye bi japon fılmı hızlı ofkelı tokyo drift ayarında ama pistte yanlıyolar toyata supralar ae86 lar skyline r34 ler felan var ben 2. ni buldum japonca fılm turkce alt yazı nete turkce dublajı dusemıs bılen varmı turkce dublajını 1 de bu fılmın 1. bölümü nude bulamadım bu 2.si turkce dublaj olmasa bıle ing turkce dublaj alt yazıda olabılır japonca sinirimi bozdu :D ne kadar karısık bi dıl yafilme adapte olamıyorum
Cakallarla dans olabilir turkce, hall pass ve harold & kumar ise aradigin yabancilar olabilir :)
The expendables(cehennem melekleri)'ni izleyen var mı bilmiyorum ama 2012'de 2. film çıkacakmış kadrosu yine bayağı geniş olacak gibi görünüyor(kadroda birkaç farklılık olabilir tabi)
http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/1764651.jpg
Hızlı ve Öfkeli serisini tekrar izlemeye karar verdimde çabucak inebilecek link veya site biliyormusunuz görüntü kaliteli + türkçe dublaj lazım
thoru az önce izledim çok etkileyici değil ama görsel olarak efektler çok göze batmıyor...
Blitz. Jason statham bas rolde
Limit yok (limitless) kesinlikle cok iyi bi hikaye var izleyin. Adam hapçı :D
Arkadaşlar yardım edicek varmı? Hd ve Türkçe dublaj filmleri kısa sürede nasıl indirebilirim veya kalitesi iyi olan bir site biliyormusunuz
dün tavsiye üzerine 12 angry man die bi film izledim 1957 yapımı mahkeme jurisi ile ilgili piskolojik bi film hanry fonda baş rolde oynuyor kesinlikle tavsiye ederim unutmadan film siyah beyaz
rocco in the garden:)))
http://img26.imageshack.us/img26/7479/renocb.jpg
Bir kış sabahı vücuduna 22 kurşun sıkılarak ölüme terk edilir....yeter bu kadar açıklama :D
tavsiyedir.
Film olarak izlediğin içindir belki Zeki ? :)
bende yeni izlediğim zindan adasını öneririm güzel filmdi sonunda vay a... diosunuz...