Enes bende indirdim fakat izlemedim ama yorumlar güzel izlenebilir.
İzlediğin zaman yazarsın muhtemelen benden önce izlersin.
Printable View
Enes bende indirdim fakat izlemedim ama yorumlar güzel izlenebilir.
İzlediğin zaman yazarsın muhtemelen benden önce izlersin.
capkin-spread:D
izlemenizi tavsiye ederim...
Django Unchained
tavsiye üzerine izledim.izlenmezse olmazlardan değil zaman geçirmek için izlenebilir.
Celal ve Ceren'e sinemada gittim kuzenlerimin ısrarı sağolsun.
Klasik Şahan komedi tarzı, film boyunca osurmak s*çmak ve tükürmek muhabbeti geçiyor. Sağlam espri vs yok, neredeyse tamamı bu şekilde. Fazlasıyla baydı izlerken, sonlara doğru özellikle.
Kesinlikle zaman kaybı.
Alien in bi tik otesi biraz daha felsefi yaklasmis yaradilis sorgulaniyor filan. Ama aliendaki aksiyonda yok. Yinede son donemdeki en ozgun bilimkurgu diyebilirim. İzlenesi bi film
sinister güzel bir korku gerilim tavsiye olunur;)
hala izlemeyenler varsa next güzel filmdir
hepsini vur
v for vendetta
Çoğu kişi izlemiştir ama izlemeyen varsa diye koyuyorum
Der Staatsfeind Nr. 1 (1998) - IMDb
Bugün tekrar izledim. Hala izlemeyenler varsa kaçırmasın. Çok güzel bir film.
http://www.hepizle.net/wp-content/th...300&q=100&zc=1
good will hunting- türkçesi can dostum. Filmin ismini duyunca köpek filmi olduğunu sanıyor insan ama değil. :D İzlemenizi tavsiye ederim.
Gece Gece Güzel Bir Korku gerilim filmi önerisi olan var mı
Son günlerde izlediğim en güzel filmlerden biri Looper herkese tavsiye ederim.. Başrollerde Bruce Willis var, sanırım henüz Türkiye'de vizyona girmedi.
Abiler çok acil sağlam bi romantik komedi ya da romantik film tavsiyesine ihtiyacım var.
Hatun akşama film seç film izleyelim dedi olay şu ki film zevkimi test ediyo ama ben fazla film izlemeyen biri olarak (izlersem de hep komedi izliyorum) bu konuda tamamıyla bilgisizim.
Gözünüzü seviyim bi el atın... :confused::soru: