Dejavu izlemeyen varsa izlesin,geçenlerde izledim (Y) fena.
bu arada bende film önerisi alabilirim:D günde 2film izlemekten film kalmadı gerçi :hehe:
Printable View
Dejavu izlemeyen varsa izlesin,geçenlerde izledim (Y) fena.
bu arada bende film önerisi alabilirim:D günde 2film izlemekten film kalmadı gerçi :hehe:
bende yeni izleyeceğim. yüklenmesini bekliyorum :)
Rahatsız edici bir film arayan varsa Oldeuboi (Oldboy) adında bir uzakdoğu filmi var.Geçen gün arkadaşım izletti.Sıradışı bir film,toplumumuza ve kültürümüze çok ters bir durum var filmde.
akşam dejavu yu izlerken beyin hücrelerimin kapasitesini zorlamama ramen filmin yarısına kadar tahamul edebildim. benim hanım geçmişten örnekler vererek ilerisi için plan program yapıp tahminlerde bulunmaya başlayınca tırstım.
Dead Man Down – İntikam Benim imdb puan 6.5 Colin Farrell oynuyor sonu kötü bitsede filmin akışı falan çok iyi
Çevik Kuvvet – The Sweeney imdb puan 6.1 değişik fi film sakin ilerlemesine rağmen hoşuma gitti
Haydut – Bandits imdb puan 6.5 komedi ve suçun bi arada oldugu eğlenceli bi film
edit: bide adalet peşinde diye bi film vardı oda çok güzel onuda tavsiye ederim
2.edit: cinayet gecesi diye bi film indirdim puanı 7.1 güzel bişeydir muhtemelen :)
rec (kayıt) 2 korku flimi severler için eşsiz bir flim. amatör kamera olaylarını sevmem ama bu flimde iyi kurgulanmış.
Metro filminden sonra izlediğim en iyi gerilim filmi The Call, teşekkürler tavsiye için
Yeni bir film geldi arabalı yeni başladım izlemeye fena gitmiyor s13 silvia rs4 filan :)
http://i41.tinypic.com/efmm50.jpg
http://i44.tinypic.com/20pzpts.jpg
Film değil ama yeni başladığım diziyi tavsiye edebilirim, şu anda 13. bölüm yayınlandı, bi kaç bölüm birden izleyince sinema tadı da veriyor zaten.:)
Hannibal
Jason Stathamın son filmi Hummingbird - Çılgın Joe.
Tüm filmleri gibi buda muhteşemdi
Django izlemeyen varsa güzel film tavsiye ederim
Tavsiyeler üzerine:
Hummingbird ile dejavu yu izledim..Teşekkürler..
Bende tavsiye ederim cok guzeldi..
Varmıdır yeni tavsiyeler? :)
Gangster.Squad.2013
çok beğendim ben bunu ..
The Call çok iyiymiş.
Tşk. tavsiye için.
Worl War Z 8/10... Bildik konuyu birde Brad abiden izleyelim dedik işlenişi ve oyunculukları beğendik, keyifle izledik. Tavsiye ederim... :)
Babadan oğula güzel film drive daki sarışın oynuyor:)