izledikten sonra zaman geçseydi :)
gerilim aksiyon seviyorsanız the Expendables i izleyin derim .
Printable View
izledikten sonra zaman geçseydi :)
gerilim aksiyon seviyorsanız the Expendables i izleyin derim .
yakında :icon_tup::icon_tup:
donmadan film izlemek için bir tavsiyeniz varmı.kaybedenler klübünü youtubeden sorunsuz izledim part part.1 bitiyor direk ekranda çıkıyor 2 diye.çok güzel bir olay donmadıda.normalde donar ama bilmiyorum neden donmadı.indirmeye kalksak güya 8 mbit çok uzun sürüyor.
yabancı filmlerde youtubede olsa orjinal dili oluyor.altyazılı falan bulamadım.mesela Limitless.
bunu denedin mi?
Kaybedenler Kulübü İzle
yazan var mı bilmiyorum ama varsa kusura bakmayın gozume takılmadı.
Blood and bone var kan ve kemik guzel film o da :)
son izlediğim filimlerden
the facebook social network facebook un kuruluş hikayesini anlatıyo yönetmeni seven filminin yönetmeni çok başarılı olmuş
ikinci olarak SENNA ünlü f1 pilot aylton senna nın hayat hikayesini anlatıyo belgesel tadında ama bugüne kadar böyle bi film izlediğimi hatırlamıyorum kesinlikle benim gibi film müdavimi arkadaşlar izlemeliler
2011 Oscar En İyi Film Ödüllü The King’s Speech ..
guncel ve kalıtelı film indirebilecegimz siteler varmı peki torrentler harıc
karayip ındırmek ıstıorum ama nerden ındırsek
Ya böyle netten çamur gibi görüntü ile nasıl film izliyorsunuz. :) En azından DVDRip indirip izleyin. :)
kelebek ve dalgıç elbisesi.orjinal ismi de ''le scaphandre et le papillon'' Elle dergisi editörü Dominique Bauby, 43 yaşında geçirdiği bir beyin kanaması sonucu sol gözünün görme yetisi hariç bütün bedensel fonksiyonlarını yitirir. Harflerin kullanım sıklığına göre düzenlenmiş bir alfabeyi kullanarak sol gözünün yardımıyla asistanına "Kelebek ve Dalgıç Giysisi"ni yazdıran Bauby'nin romanı Türkçe de dahil olmak üzere pek çok dile çevrildi. Bu gerçek yaşam hikâyesinden yola çıkarak romanı sinemaya uyarlayan Julian Schnabel, duygularını dış dünyaya bedeniyle yansıtamayan Bauby'nin iç dünyasını çarpıcı biçimde beyaz perdeye aktarıyor.
dram ve biyografi.yaşanmış bir olay.çok etkileyici bir film.şahsen 2-3 gün etkisinden kurtulamamıştım
az önce izledim ve son zamanlarda ki en iyi filmlerden diyebilirim tavsiyemdir...
http://s4.postimage.org/qlirse790/So...vie_Poster.jpg
X-Men seviyorsanız First Class a kesinlikle gidin harika :)
İncir reçeli..
yokmu güzel komedi filmi güncellerden. yabancı olur türk olur
komedi olarak hangover 2 iyi film olmuş tatmin eder. ama belden altı var biraz.
x men first class gidiniz güzel olmuş:)
The Dukes Of Hazzard