Bu aralar izlediklerimden
2013 filmleri
2 Guns
We are the millers
Rush
en beğendiklerim
eskilerden komedi dün tekrar izledik arkadaşlarla
2003 yapımı old school tavsiye ederim :)
Printable View
Bu aralar izlediklerimden
2013 filmleri
2 Guns
We are the millers
Rush
en beğendiklerim
eskilerden komedi dün tekrar izledik arkadaşlarla
2003 yapımı old school tavsiye ederim :)
12 yillik esaret
Cok iyi diyorlar bastapit olmaya adaymis falan bugun izleecegim
fruitvale station.
konusu budur beni sardı izleyin derim
Yıl 2005. Haziran ayının son haftası son derece önemli bir olaya ev sahipliği yapacaktır. 'Red Wing' operasyonu için seçilen dört kişilik bir SEAL ekibi, Taliban'ın lideri Admad Shad'ı ölü ya da diri ele geçirmek zorundadır...
Afganistan'ın Kunar bölgesine gönderilen askerler, kendilerine oldukça güvenseler de operasyonları bekledikleri gibi ilerlemeyecektir. Taliban üyeleri tarafından başlatılan bir kuşatma sırasında ekipteki askerlerden 3'ü ölümcül şekilde yaralanır ve sadece biri kurtulmuş olur. Hayatta kalan asker, köylülerin evlerine sığınarak kendisini bulacak bir kurtarma timini beklemeye koyulur. Ancak geride bıraktığı üç arkadaşının başına gelenlerin ağırlığını düşündükçe işler katlanılmaz bir hal almaya başlar.
Filmin yönetmen koltuğunda Hancock filminin yönetmeni ve aktör Peter Berg, başrollerinde ise Mark Wahlberg, Taylor Kitsch ve Eric Bana bulunuyor.
http://cdn2.content.compendiumblog.c...urvivor_12.jpg
Lone Survivor (2013) - IMDb
http://www.youtube.com/watch?v=skAVGO2uTv4
Gerçek bir olaydan esinlenerek çekilen filmde FBI'nın en çok arananlar listesine girmeyi başarmış 18 yaşındaki Frank Abagnale'nin hayatı anlatılıyor.Daha küçük yaşlarda babasından öğrendiği numaralarla insanları dolandırmaya başlayan Frank 18 yaşına geldiğinde ise kendisi pilot olarak tanırı ve kendi hazırladığı sahte çekleribozdurmaya başlar.Genç yaşta başladığı sahte çek olayı ile toplam 2.5 mılyon dolarlık bir servet yapmıştır.
Eski bir filmdir ama iyidir izlememiş olana tavsiye ederim
http://www.imdb.com/title/tt0264464/?ref_=fn_al_tt_1
gecenlerde burada onerı uzerıne en ıyı teklıf ve rush fılmını ızledım cok ıyı bnden tavsıye en ıyı teklıf ızleyın ve sonu gorunce sasırın:)
Tavsiye edildiler mi bilmiyorum ama Gangster Squad, Flight, Premium Rush güzel vakit geçirtir.
Evet bende izlerken Mafia2 gelmişti aklıma :D Flight(Denzel Washington) izlemediysen tavsiye ederim Soner abi.
hemşo izle flight ı seven:D
Bu seneki Jobs filmi gibi hatta daha iyisi için ,
Pirates of Slicon Valley
Die Silicon Valley Story (TV Movie 1999) - IMDb
open grave güzel bir film orta şiddette gerilim film
jackass bad grandpa kesinlikle izleyin çok keyifliydi izlemesi
escape plan su an sinemalarda ama evde seyretseniz olur
arnold ve silvester fena değil hapisane ve kaçış film sevenlere duyulur;)
İzledim dün akşam daha doğrusu izleyemedim uyuya kaldım :D %70 ni bitirdim ama yönetmenin diğer filmi olan vhs leri daha çok sevdim , saçma sapan geldi bu film bana.. Dehşet kötü oyunculuklar , klasik yaratıcı olmayan ölüm sahneleri vs... Nasıl 6.2 almış anlamak mümkün değil... Çünkü 6.2 bir korku filmi için harika puandır.. Acaba sonumu çok iyi dicem bilmiyorum aksam izlicem kalan yerlerini..