The Physician 2013 7.3
Queen 2014 8.8
Printable View
The Physician 2013 7.3
Queen 2014 8.8
lone survivor
vampire academy
War of the Worlds: Goliath
Zulu
haftalardır bunların altyazısını bekliyorum.. daha çevirmeye bile baslamamıslar , eskiden hemen çevirirlerdi... anlamadım valla
Abi ben 1.5 ay kadar önce sanırım, lone survivor ı alt yazılı izledim ama yarı amatör bi alt yazıydı. :D
Dün gece "The Wolf of Wall Street" i izledim, çok güzel keyifliydi.
Şimdi sırada 10un üzerinde film var izlenmeyi bekleyen, ek olarak yüzüklerin efendisi üçlemesini de aldım. :D
Söylenmediyse eğer Lastvegas kadro sağlam sıkılmadan izlenilir.
http://inci.sozlukspot.com/w/duyulma...4%9Fan%C4%B1m/
bi kaç ekmek çıktı burdan göz gezdırın derim.
My Name is Khan
Arkadaşlar abiler
Az önce bir film izledimki, benim için dünyada en önemli şey arabalardır ve araba filmlerinden daha güzel bi film olcagını, en azından benim begencegimi hiç sanmazdım. Fakat üniversiteden sınıf arkadaşımın tavsiyesine uyup ''Esaretin Bedeli'' adlı filmi izledim. Çok deişik duygular içersindeyim şu anda. Neden böyle oldu bilmiyorum ama sanırım tek sebebi filmi çok sevmiş olmam.
1994 yapımı hapishane filmi. Başta herşey tek tük hapisane sistemi gibi olsada sonradan olanlar çok çok farklılaşıyor ve filmin sonuna geldikçe ağzınız daha bi açılıyor, şaşkın oluyorsunuz.
Bence sıradaki filminiz ''Esaretin Bedeli'' olmalı :icon_tup:
Sıraya yazdım. Şu an adalet peşinde diye bi film izliyorum.
Çok yerde okudum. IMBD'de en uzun süre 1. sırada kalan filmmiş. Böylesi bi film cidden çok daha iyi bir yer olsa orayı bile hak eder, öyle diim size. O derece mükemmel
' Esaretin Bedeli ' hayatimda izledigim en guzel filmlerden biridir cok begendim cidden.
Gecen robocop u izledim vakit kaybi amerikan dizileri seviyesine bile ulasamamis
İzlemeyen birsey kaybetmez
Var mı film tavsiyesi olan ? Korku da olabilir
captain americanın 2. filmini bulacabileceğimiz hd site mevcutmu ? torente bakmadım henüz
Perfume filmini izledim bugün. Güzel film ancak milletin övdüğü kadar da değil bence.
Şimdi de Enemy 'e başlıyorum. Bitince tekrar yazarım.
Rush pc de yüklü. Bu hafta içinde izlerim.
izledim bunu geçen hafta :) Güzel film. Tadı damağımda kaldı. Bu yüzden de korku filmi arıyorum daha çok :D