güzeldir. Öyle uçtu kaçtı yok, iyi dövüş sahneleri var.
Printable View
Kapıdaki Düşman izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.Bu tarz film önerisi olan varsa çok iyi olur?
9-10 bölümlük, mini dizi 'kardeşler Takımı -Band of Brothers'
Peekay i mutlaka izleyin aamir khan yine döktürmüş.
La piel que habito - İçinde Yaşadığım Deri
ayıp etmısım daha önce izlemediğim için
Labirent : Ölümcül Kaçış güzel film tavsiye ederim, sürükleyici izlerken sıkmıyo insanı.
senden bana kalan'a giden varmı aramızda ? ergen filmimi ? değermi gitmeye konusu güzel gibi gözüküyor
arkadaşlar Yenilmezler: Ultron Çağı filmine giden varm ıtavsiye eder misiiz ?
Yolunda AŞ ye gittim çok kötüydü
Avengers bence güzeldi ben beğendim. Aksiyon hat safhada, ultron ve vision çok karizmaydı... Son kısımda biraz sıkıldım, aksiyon sahnelerin de geçişler başarısız diye diyebilirim ama çok fazla karakter var ve bunlara vakit ayıralım derken bazı şeylerden ödün verilmiş... Ben tavsiye ederim...
Gittim izledim :) film genel manada güzel ama senaryo hep aynı birde film çok karanlık zaten gözlük takıyoz izlemek için
Tony Stark'ın İron Man'ın Hulk Buster zırhı ile Hulk ile kapışması fenaydı,yalnız. Avengers'i tavsiye ederim.
iğrenç bi sinemada cok uykulu gece yarısı 2.film olarak gittim :) Tavsiye edilir bende yeniden gidicem coğu yeri uyudum :)
Yolunda A.Ş yi merak ediyorum ..
Niyazi Gül'e de gittim aile komedisi olmuş yine biraz saçma ama hiçbişey bulamazsanız gidin.sonuçta Ata demirel
Kingsman .
Interstaller'i benim gibi bu zamana kadar izlemeyen varsa izlesin muhakkak.
İyi yapılmış bi film oyuncularu die antwoord grubu efsane olmasına yeterde artar zaten.
http://www.boxofficemojo.com/img/c/c...01_chappie.jpg
Beyler iki film arka arkaya izledim
Ex machine
İmitation game (yapay oyun)
Birde bana masal anlatma yı izledim :-)
Ama yukarıdaki iki film gerçekten çok güxel hoşuma gitti tavsiye ederiem