Filmi anlatmışsın... :) Gitmesekte olur artık...
Printable View
spoıler vermesenizz keşkemm :D
Point Break'i tavsiye edenlerden Allah razı olsun :D Ne zamandır dolu dolu aksiyon filmleri arıyordum Batman serisine dönmek veya tekrar F&F3 izlemek istemiyordum :D Çok güzel film olmuş hikaye de fena değil ama baya sürükleyiciydi, yer yer oturduğum yerden ben heyecanlandım :D
Şiddetle tavsiye edebilirim.
Cinayet Günlüklerini de dün izledim o da değişik güzel bir filmdi, tavsiye edebilirim.
Batman v Superman vakit ve nakit israfı, torrentten indirip izleyin ilk 1 saati atlayarak :D Geç seansa gitmiştik arkadaşın biri yarıda çıktı gitti arabada uyudu o kadar bezdik
leş ötesi bir film sırf reklamla sükse uyandırdı
gerçek reis batman isteyen darkknightı açıp izlesin. film çekim senaryo oyunculuk onda var
Batman bizide sarmadı gereksiz uzun ve 3d rezaletti. Bitsin diye bekledim resmen.
batman superman bu kadar kotu mu yahu. Para vermeyelim boşuna.
Christopher Nolan Batman inin üstüne 10 yıl daha Batman izlenmez
Bu filmi Nolan'ın serissiyle kıyaslamak yanlış. Yapılan filmin amacı bambaşka, kaldı ki batman filmi değil bu. Nolan oldukça yükseltti seviyeyi ve bende beğenmedim filmi. Şunu da belirtmek isterim tam tersi olsaydı yani Ben affleck önce oynasaydı filmi bu seferde Bale e laf gelecekti ki bence Affleck daha çok yakışmış şahsi fikrim. Sadece görünüş olarak kıyasladım oyunculuk olarak Bale'i daha iyi olduğu aşikar.
Kara Bela
Yerli yapım pek beğenmem ama tek bir sahnesi için bile izlerim. Palyaçonun,Cihan Ercan ile derleştiği sahnede "O gemi birgün gelecek" yazıyordu kamera oraya odakladı ve sahne değişti. Orada ben koptum gittim.
Batman Supermen değilde Batman IronMan olsaydı güzel olurdu :)
İki büyük silah üreticisinin savaşı güzel olurdu.
Batman supermen bence kötü film değil gidip izlenir ama 3D gerek yok.
Filmin başında yine bruce wayne küçüklüğü anlatılıyor izlerken dedim ya biliyoruz bunu yeter ama falan dedim, yanımda bir çift vardı bayan eşine bak o küçük çocuk bu işte batman olmuş dedi :)
Yani hala bilmeyenler var bruce wayne demekki ondan yapımcılar her filme çocukluğunu anlatan bir bölüm ekliyor :)
Batman v. Superman film olarak güzel de, öncesinde "Kim kazanacak?" reklamı yapınca insan kıyasıya rekabetli, bol kavgalı, aksiyonlu bir film bekliyor. O yüzden tırışkaydı. Benjamin Button'ın Hikayesi'ni izleyenler vardır, çok da ağır çekim bir film ama bundan daha çok tatmin etmiştir :D
Beklentiyi düşük tutup, hikaye izleme amaçlı gidilirse olabilir, yoksa aksiyon filmi değil yani pek.
1991 yapımı buldum şimdi sanırım o, o zamanlar 1080p var mıydı yav? :D İniyor bakalım izleyince yorum yaparım :)
Esası o 91 yapımı olanı aynen, ben önce günceli izleyip arkasından onu izledim sen düşün Tarık :D
1080p belki şu eski filmleri güncelliyorlar ya hababam sınıfı vs ye de yaptılar, o şekil olabilir :)