torrent linki var mı?
Printable View
Focus'u izledim Will Smith ve MArgot Robbie için bile izlenir. Tavsiye ederim.
Kolonya Cumhuriyeti'ini izlemeyen varsa ön yargılarından kurtulsun, hiç vakit kaybetmeden DERHAL izlesin :) :) :)
Kolonya Cumhuriyeti izle | Full izle, Hd izle, 720p izle, Turkce Dublaj izle, Fullhdfilmcehennemi2.org
yeni bir yabancı diziye başladım oldukça sürükleyici ve ilginç bir konusu var 3 günde 1. sezonu bitirdim tavsiye ederim.
Under the Dome
Black Mirror Bandersnatch'i dün akşam izledim. Çok değişik bir kafası var
Enteresan bir deneyim isteyenlere öneririm.
22 mile izledim çok büyük beklentiniz olmasın boş zamnda bile izlenmeyecek bir film olmuş açıkcası
güzel bir kış gecesinde değişik bir duygusal film isteyenlere
Verborgene Schonheit (2016) - IMDb
Will Smith'İn 2016 yapımı filmi 'gizli güzellik' i izleyin derim... sonu cidden çok sarsıcıydı, kadro ise tam bomba... neredeyse figüranlar bile ünlü, izleyin ne demek istediğimi anlarsınız...
Interstellar ı izledim. Biraz fazla uzun bu yönü sıkıyor. Onun dışında herkes en az bir kez de olsa izlemeli.
Netflix'in ilk hafta 45milyon tekil kullanıcıya ulaştı dediği Bird Box'ı izledim. Boşuna merak edip zamanınızı harcamayın.
Bird Box bos vakitte izlenebilir ama filmin sonu bence hayal kırıklıgı. :)
Heves edip bumblebee ye gittim. Gereksiz zaman kaybı denebilir. Öldürmüyor da güldürmüyor da.
Bandersnatch tavsiye ederim, bayaa keyifliydi dün gece fırsatım oldu izlemek için.
Merak edenlere çözümlemesi ;
403 Forbidden