kolombıyalı fılmın turkce adı orjınalını bılmıyorum basrolde tas gıbı bı hatun var efsaneydı tavsıye ederım :)
Printable View
kolombıyalı fılmın turkce adı orjınalını bılmıyorum basrolde tas gıbı bı hatun var efsaneydı tavsıye ederım :)
kolombiyalı türkçesi ek olarak intikam meleği ... evet kesinlikle izlenmeli ilik gibi hatun :)
yine aynı hatunun filmi var losers diye onuda öneririm. Konu eski asker timi satılıyorlar ölmüyorlar yeni hayat ama geçmişe geri dönme v.s
anadolu kartallarını izlemedim kanka ama sümelayı izledim yapılan espri ve filmdeki tipler benim ailemde sülalemde oldugu için pek gülmedim :D işin açıkcası begenmedim.. dışardan birisi izlediğinde gülermi pek sanmıyorum belli başlı yerlerde gülerseler gülerler..
green lantern
vakıt gecırıyım dıorum ıkı 3 gecedır ama bulamıorum ızlıcek yer neyse cıkınca ızlerız artık tenk yu.
ipman 1-2 yi izle
in time
pers prensi
bunları izle sabah edersin kanka...
Göki abiye katılıyorum İP Man 1 i izledikten sonra zaten direk tırım tırım 2 yi ariycaksın :D İp man 3 cok güzel değil 1 ve 2 ye kıyasla ama yine oda kendi capında iyi :)
ipman den sonra dövüş filmlerinden zevk alan oldumu ? ben hiç bi dövüş filmi izleyemez oldum..
IpMan 1-2 gerçekten çok iyi, 3 güzel değil zaten onu seriden saymıyorum.. dövüşten çok adamın hayatı yansıtıldıgı gibiyse çok düzgün bir adammış..
ipman 3 ün o seriye ait olmadığını duymuştum. yanlış mı biliyorum acaba.
göki abı yaktın benı gece gece bunalıma sureklendım (beni unutma)
Kolombiyali simdi bitti cok iyiydi ondan oncede 13 diye bi film izledim piskopatca:) simdide seytanin ini diye bi film taktim bundan sonrada katilin yuzu var sonra uyurum :)
ben izledim siz izlemeyin diye yazıyorum sallamasyon bi film :)
http://direkizle.net/wp-content/uplo...mi-Kopyala.jpg
Gülmek isteyen varsa güzel bi komedi
- Johnny English Reborn
http://www.comingsoon.net/gallery/64..._Reborn_10.jpg
Wrecked:icon_tup:
av mevsimini izledim o da 2.5 saatmiş içim kıyıldı :D
Büyük Hazine (IMBD 7.8) ve Büyük Hazine Sırlar Kitabı (IMBD 8.0) hala izlemeyenler varsa kaçırmasın derim şiddetle tavsiyedir...
Drive 2011 imdb puanına aldanmayın beşpara etmez.
Herkese merhaba,
Şu "Drive" konusuna bir açıklık getirmek istedim. Çünkü çok hayal kırıklığı var heralde. Seyreden arkadaşlar belirtmiş zaten.
Ben esas şu " neden IMDB'de bu kadar oyu var. hatta nası oscar'a gidecek" türünden sorularınıza cevap vermek istedim.
Beyler, bu film orj. 1978'de çevrilen "The Driver" film'inin yeniden çevrilmesidir. 78'deki film amerika'da efsane olmuş bir film'dir. Başrol oyuncusu Ryan O'Neill'dır. Oda Amerika'da efsane yıldızlardan biridir. ( Öldümü, yaşıyomu bilmiyom :) )
"http://www.imdb.com/title/tt0077474/" burdan inceleyebilirsiniz.
Hatta bu ismi benzerliği bilerek yapılmıştır. (Ryan Gosling .2011)
Aynı konuyu ve aynı tadı verebilmek adına 2011'de yeniden çevrilmiştir ve Oscar'a kadar gider gibi gözükmektedir. ( gerçi eskisisinde araba sahnesi daha çok ama o araba sahnelerini günümüzde seyrederseniz çok basit kaldığını görebilirsiniz. Bu filmden sonra arabayla hareketler çekme, filmlerde kullanma efekleri o yıllarda patlama yapmıştır. )
Ancak 2 film'inde konusu tamamen aynıdır. Film ( yada filmler ) bir araba veya sürüş tekniği filmi değil, şiddet, cinayet, drama vs. türü olan bir filmdir. 2011'deki hali müziğinden, görüntüsüne bu ağırlıkta çekilmiştir. ( Not: Bence Amerika'lıların eskiye olan saygısından dolayı oscar'dan daboş dönmiycek. )
Belirtmek istedim.
Saygılar,
seyretmeyen kaldıysa izlenebilir bir film 2 tanede sağlam muscle car var:)
http://torrent-ultra.com/foto/dosyal...ff4ea53fa6.jpg
geleceğe dönüş serisi
star wars serisi
Hala izlemeyen var ise kesinlikle izlesin arkadaşlar,
The Prestige.
Daha önce yazmış olabilirim konuya hatırlamıyorum ama izlemeyen varsa BLOW mutlaka izlesin Beyaz Şeytan türkçe ismi ... onun haricinde aklıma gelen birkaç tane The Training Day , American Ganster , Snatch... İnceden mafya filmleri seviyom sanki
ip man 2 de bitti filmin ortasında bruce lee acaba hangi stilde dövüşüyodu die düşünürken filmin sonunda burnunu çeken ukala bi velet geldi bana bruce lee derler dedi ip man 3 üde izlerim bn anlaşılan.
İp man 3'ü beğenmeyebilirsin ama.