gerçek olaydan esinlenilmesi ve filmin kalitesi beni çok etkilemişti .
buna benzer varsa bende merak edıyorum
Printable View
Avengers ve Ghost Protocol ü izledim bugün ikisinide beğendim güzeldi izlemeyenler için tavsiyemdir...
Avengers ın kaliteli görüntüsünü bulamadım yalnız torrent ten çekecekler kaliteye dikkat etsinler...
buradaki öneriler doğrusunda son vurgunu ve düşmanı korurkeni izledim ikiside izlenir vakit ayrılır güzel film
2012 yapımı this means war filmini izlemeyin boşa vakit kayıbı
act of valor yarısında kapattım ben beğenmedim...
İnside Man basit sadece karmaşıklaştırılmaya çalışılmış klasik soygun flimi
http://666kb.com/i/c4niph51wlqoqgt7m.jpg
Man on a Ledge 6 / 10
Konusu enteresan ve sıkıcı değil. Her ne kadar kurguda hatalar olsada, sizi sıkmıyor ve durağan geçmiyor. İzlemesi keyifli ama harcanacak 102 dakikaniz var ise.
Bittikten sonra "iyi ki izlemişim" diyeceğiniz ,arşive kaldırayım deli gibi herkese anlatayim diyeceginiz bi film degil yani.
izlerken sıkılmayacağım aksiyonu bol olmasada adamın içini baymayacak film önerisi var mı
mıb 3 ü izledim güzeldi beğendim tavsiye ederim :)
The green mile.
Çok eski ama olsun.Arada sırada izlerim.Etkiler beni ve beni etkileyen sayılı filmden biridir.
Ekleme; Hiç bana göre değil o koca adamın ürkek tavırları,ağlaması,patron demesi bile başlı başına olay.
Güzel macera ya da dram tarzında film önerecek var mı
kendi halinde insanları konu alan vurdusuz kırdısız film önerebilecek olan var mı?
İyi olan kazansın'ı izledim,gerçekten keyifliydi :)
Bu arada bu film'i izleyenler olmuştur belki,futbolda tribün hastalıgı olanlar izlemiştir daha doğrusu. Hastalıgımın oldugu zamanlarda izledigim ve kaptırdıgım filmlerden biriydi,hatta sonunda gözlerim dolmuştur :) Pete dunham..
West ham-milwall tribünlerinin hala aynı durumda olması ,bu filmin yaşanmış bir olaydan alınmış oldugunu biliyorum.
Tribün severlerin izlemesini isterim.Tabi türkçe dublajını izlemek lazım ..''en büyüksün west ham şampiyonsun west ham'' :D
safe house ' u izledim bence güzeldi, sürükleyiciydi ve sıkılmadım
valla sıkıntıdan bourne ultimatum serisini izlicem tekrar :D var mı öneriler
Bad ass fena sayılmaz.
Güncel filmlerden Prometheus'u şiddetle tavsiye ederim.
project x izledim tipik amerikalı lise partilerini anlatıyor :D türk gençleri izleyince halil sezaiye bağlayıp isyan edebilir
mahşer gününü izledim dün bu kadar saçma başı kıçı belli olmayan bi film görmedim keşke Prometheus'a gitseydim
http://e1206.hizliresim.com/y/m/87mq2.jpg
yemın ederım bu adamın hangı oynadıgı fılmı ızledıysem beyenmedım allah gunah yazmasında nasıl bır moruk ake bu
Arkadaslar Turcell platinum kullanıyorum turkiyenin her yerindaki cinemaxiumlarda cuma pazar pazartesi persembe gunleri 1 bilet alana 1 bilet bedavam var gidicek olan varsa pm den istesin bana yakin degil cinemaxiumlar hemde zamanim yok bu ara. bosa gitmesin bare
http://e1206.hizliresim.com/y/m/87mxq.jpg
6 / 10
İzlenebilitesi yüksek bi Jason abi filmi.Film konusu kopuk kopuk, kurgu yok filmde ne olduğunu anlayayim derken aksiyonla tamamlamislar filmi. Transporter serisindeki gibi silahlar yumruklar tempo düşmuyor hic.
İzleyen pisman olmaz,izlemeyen de çok şey kaçırmış olmaz..
http://e1206.hizliresim.com/y/m/87n83.jpg
6,5 / 10
Komedi ve gençlik filmi.Dizinin senaristi 'michael bacall'. Bi kaç sayfa önce bahsettiğimiz Project X'in senaristi aynı zamanda. Genclik ve ergenlik filmi.Biraz da komik tabiki.
Konularin icinde ince espriler var ama ben ceviriyi yapan zahti muhterem yuzunden filmden zevk alamadim.. Adam düz bir sekilde cevirmis altyazilari. Polisler "Freeze" diyor Dur yerine "Don" , "You're Fired!" diyor kovuldun yerine "Seni ateşe verdim" şeklinde cevirmis :)
Altyazi ile izlerken dikkat edin. "XviD-YIFY.srt" altyazisiyla izlemeyin.
safe house izlenebilir
aynen safe house'u 2 gun once izledim çok beğendim tavsiye ederim
Şaka yapıyorsun heralde ?
Desperado ?
From Dusk Till Dawn ?
Anaconda ?
Con Air ?
Animal Factory ?
xXx ?
Once Upon a Time in Mexico ?
The Devil's Rejects ?
Grindhouse ?
Planet Terror ?
Halloween ?
Predators ?
Machete ?
Bu adamın oynadıgı filmlerin %90 ı (anaconda ve xXx hariç) birer efsanedir..
Aynen Yigit'e katiliyorum.Danny Trejo efsane adamdir.Bazi tirt filmleri vardir illaki.
Safe house'u dün akşam izledim tavsiye ediyorum gerçekten.
lock stock and two smokking barrels
Bu fılmı kesınlıkle ızleyın bence hem aksıyon hem komedi..muhtesem bır kurguya sahıp
Mesrine-L'ennemi public- 1 ve 2 yi izleyin cok duyulmamıs arada kaynayan fılmlerı soyledım ozellıkle begenmeyen olmaz kesınlıkle...
akşam için izlemelik film tavsiyesi olan varmı ? aksiyon gerilim vesayre olabilir :D
Dün safe house'u izledim,bugün tavsiye film var mı beyler ? Güzel olsun :)
bad ass i izliom sanki güzel gibi
Anıl sana tavsiyem ölümcül içgüdü 1 ve 2 yaşanmış gerçek bir olay