bangbrosun sitesine girmiyor ama .Site yasaklanmış:D
Printable View
Eastern Promises : Rus mafya filmi....
Sharlock Holmes...
Ejder kapanı...
Aydemir ve Şahin babada ilaç gibi gelir,erotikten daha çok komedi :)
kadın kokusu
carliotenin yolu
çaylak al pacino
Harold and koumar I ve II
99 Francs
up in the air
havva durumu (tr)
son izlediğim güzel filmler...
izlemeyen pişman olur :)
RocknRolla...........Revolver...........Snatch.... ......Lock, Stock and Two Smoking Barrels.........Fallen........Lucky Number Slevin........The Shawshank Redemption ........Schindler's List ........Fight Club...........The Usual Suspects.......Forrest Gump.........Reservoir Dogs ...........Slumdog Millionaire........The Green Mile........Fargo.........The Sixth Sense.........Dog Day Afternoon........Kill Bill........Matrix.........Pirates of the Caribbean.........Shaun of the Dead ...........The Truman Show......Alien.........Kötü ruh.......Kpax.........papillion........Kwai köprüsü.........İyi kötü çirkin..........Bir avuç dolar.........ve daha onlarcası.
bir sinema tutkunu olarak şimdiye dek izlediğim en iyi film
The Shawshank Redemption
imdb top 250 de 1994 yılından beri ilk sırada ve daha uzun yıllar orada kalacak gibi gorunuyor :)
forumdanda sadece alıntı yaptıgım arkadasların en iyiler listesindeymis daha fazla olmasını bekliyordum.
godfather,cristine,resident evil serileri,Grindhouse Death Proof,2012,hızlı ve öfkeli serileri,testere serileri,garez,Boogeyman serileri,60 saniye,elm street sokaği serileri,hayvan mezarlığı serileri,hallowen,slient hill,I ** Legend,redline v.s v.s....
Ayrıca Tabutta Rövaşata filminide unutmamak lazım.
Requirem for a dream pek duyulmamış ama güzel filmdir. ..
tavsiye ederim:
http://www.imdb.com/title/tt0433383/
-The keeper the legend of Omar Khayyam..
-Dejavu
Bulursanız mutlaka izleyin bu filmleri..
Son vizyondaki filmlerden book of eli salı izledim begendim .Vizyonda gidilebilir filmlerden
Erkan Can sevenler için Pamuk Prenses 2 diyorum hoş kısa film ama...
black(2005) yapımı bir film kimse bilmez.mutlak tavsiye edilir...gercek yasanmıs hikayeden alıntıdır...
buda linki
http://www.imdb.com/title/tt0375611/
son olarak seyredilebilecek film adalet pesinde 10 üzerinden 8.5 olur
film uzmanı olarak film sorun cvp larım:D:D
koleksiyondaki film sayım 800 civarı:icon_wack
The good the bad and the ugly..
Bir numaramdır herzaman..
Geçen gün Fearless(Huo Yuan Jia ) izledim Jet li oynuyor oldukça beyendim IP Man'i izleyip beyenen varsa bu filmide izlemesini tavsiye ederim.