içinde yaşadığım deri =)
konusundan azcık bahsedeyim.. adam deri uzmanı kızına biri tecawüz ediyor ve curcuna başlıyor :) cok güzel değil ama alternatif bi film
Printable View
içinde yaşadığım deri =)
konusundan azcık bahsedeyim.. adam deri uzmanı kızına biri tecawüz ediyor ve curcuna başlıyor :) cok güzel değil ama alternatif bi film
canı sıkılan johny deep seven izlesin çok renkli bir film
http://drnorth.files.wordpress.com/2...nd-new-art.jpg
yokmu güncel tavsiye
sherlock holmes a gittim geçen ordan burdan bilmem kaç puan almış ama bence o kadar puanı haketmiyor..film güzel ama çok güzel değil
bu arada sherlock holmes 2 gölge oyunları nete düştü haberiniz olsun
limitsiz yabancı yapımcok guzel tavsıye ederim
mission impossible 4'ün camrip olmayanı varmı kimsede torrent linki olarak beyler, varsa bi pm rica edebilirmiyim :)
limitless ilk çıktığında indirmiştim, güzel filmdir.
prince of persia sağlam film.tavsiye edilir.
mission impossible 4 nete düşmüş ancak sinema çekimi
Rise of the Planet of the Apes yani maymunlar cehennemi başlangıç...ben çok beğendim filmi inat etmiştim izlememek için...ama gayet iyi...
tavsiye edildi mi bilmiorum ama
undisputed 1, 2 ve 3
ozellikle 2 ve 3 mukemmel
iyi seyirler
çingeneler zamanını izleyin ;)
korku filmi istiyosanız 3 harfliler marid :) filmin başında uyarıyor inanmıyacaksanız izlemeyin diye filmin sonunda da inanmayanların başına neler geldiğini gösteriyor. 1 hafta etkisinden kurtulamadım :)
Orj adı Planet of Apes dir.İlk film 1968 de yapılmıştır. (serileri gelmiştir daha sonra) Muhteşem filmlerdir.Bundan bikaç sene önce çıkan pek tutulmadı ama orjinalinde masterpiece dir yani sinema tarihi için.Bu sene çıkan versiyonu ise hakettiği şekilde çekilmiştir.Çok başarılı.