4. Tür 5.9/10 film izle
böyle bir korku fiilmini izlemeye başladm arkadaşlar. tavsiye ederim güzel
Printable View
4. Tür 5.9/10 film izle
böyle bir korku fiilmini izlemeye başladm arkadaşlar. tavsiye ederim güzel
the warrior çok iyiydi
E tabi sende haklısın şimdi herkes ordaki ince mesajları veya anlatmak isteneni anlamıyor olabilir.Ben bu işin yüksek lisansına kadar okulunu okudum ayrıca reel olarakda bu işi yaptım , bu filme bakınca bastan sona okuyorum filmi.Okulda bize ilk baslarda ünlü dogulu yönetmenlerin filmini izletirlerdi allam su damlıyor film boyunca işte dalga ne bilm göl gösteriyor 90 dakka bakıyorsun böyle... Ama sonrada bi bakıyorsun ohoo kamera acılarından zoomlamalardan renklerden muziklerden adam sanat şaheseri çıkarmış :D Sana izletsem 3. dakkada mekanı terkedersin :D Şunu demek istedim bir film agır diye yavaş diye "kötü film" değildir.Bazı arkadaslar izlemeyin kötü film yazmışda.. Şimdi kugu gölü balesi kötümü ? hyr dünyanın en ünlüsü belkide.. Oturup 2 saat izlermiyim ? 2 dünya bir araya gelse kimse izlemetemez bana bale :D Herşeye kötü dememek lazım , tarzım değil daha uygun .D
doğru yarış sahnelerini bende begenmedim , daha güzel çalısılabilirdi hele ki bir sahne varki aman aman şoklar geçirdim , caps alır koyarım , ama genel olarak film bence kült bir film olmaya aday.Adamın oyunculugu aşmış.Muzikler zaten inanılmaz hani yonetmen cıkmışda su şarkıları uzun bir klip çekelim demiş gibi.Bilmiyorum ben cok begendim belkide filmde acaip bir 80'ler havası var o yüzden.
Edit: online izleden caps aldım , en az 50-60 km hızla araca vurup aşagı atıyor diğer aracı mustang , ve sahnede de belli mustang pert olması lazım zaten fotoya dikkatli bakılırsa oluyorda araba yamulmuş resmen , ama ondan hemen sonraki sahnede arabaya hiçbişey olmadıgını goruyoruz farları bile saglam
http://img813.imageshack.us/img813/8660/79690169.jpg
http://img560.imageshack.us/img560/6571/33546354.jpg
The Expendables kadrosu iyi ama film cok ıyı degıl ızlenır
The.Human.Centipede.2 gerılım fılmı mıgdesı olanlar izlemesin :))
dizi sevenler
Game of thrones diyorum :) izlememek pişmanlıktır
the warrior son zamanların en güzel filmi denebilir
death race ı ızleyın mutlaka:) 1 ama 2 kotu :D
Bugün için güzel film önerecek var mı ? aşırı bilgisayarlı teknoloji kullanılarak yapılan filmlere ısınamıyorum bir türlü biraz daha gerçekci ve konusu gerçege yatkın filmleri seviyorum :)
evdeki yabancı mutlaka izleyin deli etti filim beni :D
The three musketeers
evet beyler böyle hass... dedirticek bilim kurgu filmi varmıdır tavisyenizz??
başlangıç ( leonardo di caprio nun ) değişik bir film beğendim ama dikkatli izlemek gerektiğini düşünüyorum yoksa karışıyor herşey :D
warrior gercekten iyimiş...
birde tavsiye ettiğimiz filmin adını verdikten sonra en azından yanına bilim kurgu , korku , dram falan yazsak.burdan ismi imdb ye kopyalayıp ne tür bir film olduğuna bakmak zorunda kalmayız en azından.