thething 720p şimdi izledim...
yanlız bu amerikalılar uzaylıları hep öcü gibi gösteriyor![]()
The day the earth stood still. Dünyanın durduğu gün; fena bir film değil çok beklenti olmadan boş zaman geçirmek için izlenebilecek hoş bir film. 10/6
Hala izlememiş olanlar için '' GoodFellas ''
Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan filmde Henry Hill adında bir gangster,
Jimmy Conway ve Tommy De Vito adlı iki arkadaşıyla birlikte bir soyguna kalkışır.
Gözleri daha yukarda olan iki arkadaşı soyguna katılan diğerlerini öldürür ve mafya içinde yükselmeye başlarlar.
Bu durum Henry’i olumsuz etkilemiştir ve bu konuda birşeyler yapması gerekmektedir.
Büyük usta Martin Scorsese’nin başyapıtlarından biri olan Goodfellas,
1991 yılında 6 dalda Oscar’a aday gösterilmiş, en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Joe Pesci’ye ödül kazandırmıştı.
Sümelanın Şifresi Temeli' i izleyen varmı fragmanı çok iyi ama sadece film fragmandan ibaretmidir?
EkN garage
16 sında vizyona gircek.
musallat 2 yi izledim, türkler korku filmi beceremiyor bunu biliyorum, ona rağmen yok bu başka dediler gittim can sıkıntısından. ilk bölümde hiçbişey olmuyo, ikinci bölüm fena sayılmaz. korkutucu bişey yok ama en azından bi konu üzerine kurulmmuş =D genel anlamda beğenilcek film değil, beklentilerinizi beni m gibi çok düşük tutarsanız, bundan çok daha kötülerini gördüm der kendinizi teselli edersiniz =)
Şimdi bitirdim "In Time" kurgusunu fln çok sevdim tavsiye ederim..![]()
Konuyu okurken tavsiye üzerinde BAND OF BROTHERS dizisine başladım 7.bölümdeyim...
Er ryanı kurtarmak filmini ve tarzını begenenler için söylüyorum her bölümde bir er ryan filmi var neredeyse şiddetle tavsiye edilir...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Kankacan valla ben torrent filan indirmedim...
Direk izliyorum tıkla izle sitenin birisinden ses kalitesi görüntü kalitesi gayet iyi face sohbet online ol link atayım![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)