TT Valentine's Day Meetin' > Recep Ivedik 2 :D
Yarın aksam biz de gidiyoruz, sevgilisi olmayan canı sıkılan herkesi bekleriz ;)
Printable View
TT Valentine's Day Meetin' > Recep Ivedik 2 :D
Yarın aksam biz de gidiyoruz, sevgilisi olmayan canı sıkılan herkesi bekleriz ;)
ilk filmde koltuga oturdum gülmeye basladım film bitti eve gittim hala daha gülüyordum :D2.filme yarın yerim hazır...
az önce geldim... AROG dan güzeldi ancak aman aman, çok güzel, dehşet, süper diyemeyeceğim...
fragmandaki "sana mor çok yakışmış" sahnesini göremedim... ilk filmde de bazı sahneler yoktu, bunda da kırpmışlar sanırım...
en guzel sahne film son dk larında ninesinin sandıgını actıgında karsılastıgı fotoraf kopardı beni suep olmus cok gulduk:D
eczane, market, yoga bu replikler güzeldi... play stationcu ninenin hastane sahnesi daha bi güzeldi... ama genel olarak 10 üzerinden 7 veriyorum...
o sandık varya o sandık eee senin ...:D super di
bugün gittim çok eğlendim baya bi güldük:D
güzeldi eglenceli olmuş yine :icon_tup: ama tek gitmeyin sakın yanınıza soguk nevale tipli yaratıklar oturup bide yayılınca sizin koltugunuzuda işgal ederse pek gülemıyosunuz maalesef :Deli::ofk::mad:
ptesi gitmek lazım:D
ahahaah fenaydı o maun sandık varya :D
sandıktan çıkan foto çok iyiydi bide :D
Recep İvedik 1 e göre hayal kırıklığıydı 2.Yine güzeldi güldük ettik ama benı kesmedi belkide recep karakterine alıştığım için.Ayrıca filmin sonuda filmin akışının yanında sönük ve basit kalmış..
hiç güzl deildi
ilk filmin sonu da buna benzerdi ama bu fazla ağır olmuş bence. genel olarak güzeldi ama:)