güldürdü güldürdü :) ama 1 daha ii gibiydi ama güzeldi beyendim ben
Printable View
güldürdü güldürdü :) ama 1 daha ii gibiydi ama güzeldi beyendim ben
olm ne ara yazdın ne biçim adamsın:D
site hızlı öpüom seni :) dedicated:D
bende seni optum oz
aaa sennn senn ooo motorları geçen cocuk senmisin :) huauhauha yaşıonmu sen tolga ivedik
olm sen anillarlami gittin filme
yok artık ya sanki bütün site beraber izledik filmi :D
ya nette dusermi ya bende izlesem :D
filmden sımdı geldım ewe we hala guluorum adama helal olsun
bende yenı geldm fılmden ama gene sonu cok sacma bıttı ya hıc bısı anlamdkk ama gzldfı gene bazı esprıler fenaa
arogdan iydi sinemaya parani veriyosun guldurmek icin bi anlasma yapiyosun ve film bunu yerine getiriyor gayet temiz.
İnanılmaz komikti.. :D Mutlaka gidin :D
sabah erken gittiğimiz için salon bomboştu rahatça istediğimiz gibi kısaca hayvanca güldük filmde süperdi :D
market, kuzeninin ofisine ilk gidişi (hakanın 18 yaşını anlatması :D:D), yoga, ninesinin son sahnesi, birde o çin restauranında acılı şeyi yiyince kız ne oldu diyince recepin ebeyin.. ile başlayan cümlesi süperdi :D:D:D
Elizabeth olayında koptum ztn :D:D
Abi bütün ergenlik muhabbeti, market muhabbeti ve nine muhabbetlerinin hepsinde yarıldım walla. Bu sefer ki çok güzeldi...
bugun 16:30 biletimi aldım , çok güleceğimden eminimmm:)
Hatunlar Vitrinime deil iklimime gelsin :D :D :D
Gel pes atalım da sana koyayım cakayım gıbı tabirler kullanıyor nine o skeçte komıktı :D
Bugün kız arkadaşımla city's de izledik.gayet keyif aldım.daha kopardığı çok yerler var izlemeyenler için söylemiyim büyüsü kaçmasın:)
sey cok bomba ya japon trıbne gırıp acı yıyo kız noldu dıo anayın a.. oldu dıo uhauhahu
bgn gittim valla 2 yerinde güldüm birinde kasiyerken bide en başında
parti sahneside iidi
ninenin ses öldürdü resmen beni ne iğrenç kafa .iken bi sesi varsa bide yaşlı başlı teyze paso küfür kayıyo
cem yılmaz ciddi tek olduğunu bikere daha anladım :)
bende bu gün izledim komik yerleri vardı ama ben bi devam filmi beklemiştim
ki büyük bi hata yaptığımı anladım. izlendiği an da gülünecek, bir saniye sonra önceki
sahneyi unutarak izlenecek bir film . kaba güldürümü diyorlardı işte öyle bişey olmuş
ilki kadar gülmedim sizde gülmiceksiniz emin olun...ama en çok golf sahasında piknik yaparken yemeklerine golf topu geliyor.topunuzu keserim lan demesi öte yanda oynayın bakim demesi bitirdi beni...:D ama genede degeR
Genel olarak güzeldi, eskisine nazaran daha az güldük ama iyiydi yine de ;)
Fragmanda olan sahnelere doydugumuz icin pek gülemedik ama yoga falan gibi görmedigimiz sahneler gayet güldürdü ;)
güzeldi izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.
tek kelime bombaaaaa:D
ben çok beğendim tavsiye ederim.. baştan sona bir mavi sandık var.. söylemiyim kaçmasın büyüsü izleyin ve görün :D iyi seyirler.
ehehe cok guzeldi cok eglendik. saat 22:30da girmemize ragmen salon fulldü.
tavsiye ederim yani mutlaka gidin. ikinci bölümde o kadar gülüyordu ki millet bazen konuştuklarini duyamiyorsunuz :D
nine - ps ilişkisi on numaraydi. gelde peste bi koyiiim sana :D
bu arada sinemadan çıktıktan sonra gece 1:30'da lastigime çivi battı, yağmur altında lastik değiştirmeye uğra$tim :D :D
birde en son bölümde güzel bir şarkı vardı...yabancı(çekirge degil:) ismini bilen dikkat etmiş olan varmı?kostüm partisinde çalan şarkı olsa gerek
evde canım sıkıldı 2. kez gitsem mi diye düşündüm şöyle bir :D şimdi baktım sinemada bugün full çakılı
torente sinemadan kaydını koymuşlar ilk gunden kaliteli değil ama yurtdışında izleyemeyecekleri tatmin eder sanırsam :D
arkadaşlar biletixden satın alsanıza 2 veya 3 saat sonrakı seanslara ben aldım yeni daha naısl yer yok dıyorsunuz?
walla bende hiç beğenmedim. fragmandan bütün filmi biliyosun zaten pek farklı bişey beklememek lazım
bende dün taksimde kız arkadaşımla gittim.
çok beendim filmi ilkinden daha başarılı bence:icon_tup:
Sana bişey göstersem,kasıktan dize kadaaaaaar :)ulan kos koca nineye nele söyletmişler
filmde ben de güldüm ama toplum olarak artık nelere gülüyoruz (küfür, argo, vs) durum kötü. nerde eski şener şen, kemal sunal filmleri nerde şimdiki filmler? Şekerpare'deki Şener Şen in oyunculuğunun yüzde biri bile yok şahanda.. Şaban Oğlu Şaban, Süt Kardeşler.. bu efsane filmlerin yanında ancak toz yutar arog, recep ivedik ve diğer türevleri...
ben hala derim cem yılmaz tektir die arog la recep mukayese edilemez bence,artık em yılmaz milleti güldürmekten tribe soktu herkesi artık millet parasını verip gülmücem die gidio şovunada filminede ama gülmek istiyene arog da gora kadar iidi
recep i çok tutanlara çarkıfelek i tavsiye ederim akşamları :)tv de rtük gereği recep kadar olamıo ama elinden geleni yapıo mehmet ali :)