Valla ben hata ettim salon seçimi olarak.Gidipte Nişantaşında izleyince salon öyle anıra anıra gülmüyo..dolayısıyla zevkte düşüyo
Recep yogada hocaya sıkıyo vs. önümde adam paso "cıx cıx cıx ":)
Printable View
Valla ben hata ettim salon seçimi olarak.Gidipte Nişantaşında izleyince salon öyle anıra anıra gülmüyo..dolayısıyla zevkte düşüyo
Recep yogada hocaya sıkıyo vs. önümde adam paso "cıx cıx cıx ":)
bu akşam gittim bende herşey dozunda güzeldi başarılı gişe yapmayı hakeden bir film olmuş..
3.sünü filan yaparlarsa eski büyüsünü kaybedebilir recep ivedik..arogda olduğu gibi..
:D yine makaraydı yine güzeldi ama iLk i kadar gülmedim....
ahaha :D Parola nasıl :D nineye;"Sana bişey göstersem,kasıktan dize kadaaaar "ahahaha
Ama gerçekten bi sandık muhabbeti var,baştan sona.o kadar bekletmelerine değer :icon_tup:
o sandık zaten benı benden aldı en son gozlerımden yaş akıyodu ahahah :D:D:D
sandikta ben kucukluk komedi fotolarini bekliodum:d:d
Bugün izledik ...Bir gibi olmasada iyi..Ps olayı 10 du
sandık olayı noktayı koymus :)
1-2 arkadsın dediği gibi keske fragmanı izlemeseydim :) daha cok gulerdim
Film fena değildi. En çok marketteki üzüm pekmezi alan adamın sahnesinde güldüm :D "Akşama teke tek maç var haaa :D Vay goçum benim vaaayyy :D:D:D"
Mesajlaşmayıp tamamen fılme odaklansaydın daha cok gulerdın bence..hehehehhe
Bence gayet guzeldı fılm yeterınce gulduğume ınanıyorum..Kendı kendıne bır tıpleme cıkartı vede gayet guzel tutturdu ımparator olma yolunda ılerlıyor tebrıkler bır kez daha Şahan a..:)
ilk günü bilet bulamayız diye davranmadık.Bir yerde tesadüf eseri bulduk ve hakikaten süperdi
bence recep ivedik 1 den 5 kat daha güzel :D
1ncısı daha guzeldı :)
Eczane fitil mevzusunu hiç açmayalım o zaman :)
ninesinin de pes manyaklığından da :)