Arkadaşlar ben şirketimden giremiyorum siteye,nereye yazacamıda bilemedim o yüzden buraya yazıyorum.İp banmı yedim acep,evden girebildiğime göre öle görünüyor.Modaratörler bir açıklama yaparsa sevinirim..
Arkadaşlar ben şirketimden giremiyorum siteye,nereye yazacamıda bilemedim o yüzden buraya yazıyorum.İp banmı yedim acep,evden girebildiğime göre öle görünüyor.Modaratörler bir açıklama yaparsa sevinirim..
şirket sisteminden engelli olabilir bazı siteler![]()
techturkey jacker yapmak lazım şirket çalışanları için![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Sitede bi kaç gündür sorun vardı bende giremiyordum evden bi problem vardı.
Sitede 2 haftadan fazla bi problem ondandır tahminimce![]()
bazen olası problemler yasandı ama artık gectı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
server taşındı sanırım, o yüzden bir problemle karşılaşmış olabilirsin. Direk bir hata alıyormuydun ? Bu arada siteye girmeni engellemek ip ban ile olmazModeme reset attığın anda ipin değişir ancak MAC ban ile olabilir onunda olacağını pek sanmıyorum
Hiçbir hata almıyorum sadece giremiyorum,bu arada şirket benim arkadaşlar)Kendi kendime yasaklmam
)Evden giriyorum sorunsuz ama burdan malesef anca ktunnle desteği ile girbildim şimdi.
aynı sorun İzmirde bir arkadasımdada var. IP si değişken olmasına ragmen modemi ac kapat hiç bir şekilde girmiyor TT ye
Sorun TT le alakalı değil o zaman, firewallı arada kapattığım da oluyor.
Ama her nasılsa ulaşamayan kullanıcılar var.
Belki benim kontrol edemediğim bir donanım firewall ı var bir yerlerde...
Built to fall....
son 2 haftadır falan yasıyomus bu sorunu daha oncesinde foruma girebiliyodu ve baska hiç bir siteye girerken sorun cıkmıyomus. dns serverla ilgili olabilir mi? bu konularda cok bilgili oldugumdan değilde acaba diye soruyorum yanlıs anlasılmasın
online isem beni bulun burdan pm atın beraber bakalım. (sorun yaşandığında)
Built to fall....
Arkadaşlar ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim,modeme rest attım düzeldiTekrardan teşekkürler hepinize..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)