T4 iyidir iyidir. Buğra A. kardeşim 1 aydır video koymadığı için v6 406 yı nasıl madara ettiğimizi göremiyorsunuz.
243 hp aldık yazılım ile.
Printable View
T4 iyidir iyidir. Buğra A. kardeşim 1 aydır video koymadığı için v6 406 yı nasıl madara ettiğimizi göremiyorsunuz.
243 hp aldık yazılım ile.
Yazılım dışında herhangi birşey varmı mayamicim
Valla güzel değer , işleri bitince bir video alalım :)
Özgürcüm video varda Buğra kardeşime çok rica ettim defalarca söyledim sanırım vakti yok koymuyor. Videodaki hali 185 190 hp lik hali idi.
Bu kasası çok güzel Tr de manueli yok sanırım
http://img.donanimhaber.com/image.as...8CB85184F2.jpg
manueli mevcut geldi.:)
Sahibinden ilanlarında manuel'i var bu kasanın , tabi manuelden çok otomatik var.
resimdeki 2001 den sonraki makyajlı s40 larda t4 yok bildiğim kadarıyla.doğrumudur?
2001 lerde t4 var, makyajlı kasada 2.0 var en fazla bildiğim kadarıyla
bro bizim yazlıkta vardı bilirsn manuel 2001 t4 SLH plakaydı Salih abinin ... çok çok fena şakalar yaptı kalite + konfor + performans fiyat ıda gerçekten makul bence güzel seçim olur :)
+
t4'ler süper mantıklı fiyatlara satılıyor bikaç kronik sorun harici fiyatına göre böle güç konfor ve güvenlik sunan araç yok denebilir. 2000 model manuel t4 vardı düzlükte çok rahat 240-250 görüyordu.
eger almayı düşünürsen airbagler, kapı kilitleri, 4'lü lambaları, ön yürüyen ilk kontrol edilmesi gerekenler. motoruna narin dediler ama bi sorun hiç görmedim (120.000km'de sattım).
vti'dan çok daha ucuza daha genç ve çok çok daha hızlı bi araca sahip olursun tavsiyem 2.0 litre olandır.
206yı almadan önce ben de bakmıştım
benim okuduğum genelde motor için tavsiye edilen 99 öncesi 1.9lardı