Sahibi değilim ama kullandım. Şanzımanı konforu ve performansı ben beğendim açıkçası :)
Yan vermek falan gayet zevkli.. Yalnız tek beğenmediğim. 5.000de bir arabaydı ve içince plastik sesleri tıkırtılar geliyordu..
Printable View
Sahibi değilim ama kullandım. Şanzımanı konforu ve performansı ben beğendim açıkçası :)
Yan vermek falan gayet zevkli.. Yalnız tek beğenmediğim. 5.000de bir arabaydı ve içince plastik sesleri tıkırtılar geliyordu..
ekstra olarak yakıt tüketimi ve rollingte denk gidebileceği arabaları merak ediyorum bende ...
2.0T olanlarla iyi drift yapılıyormu ? Birde onların motor 4g63'mü ?
Güzel bir hort olucak sonra sorulara cevap gelmemiş
2.0T OTM olanlar eğlenceli mi ?
Kağıttaki performansı cidden veriyor mu ?
Parasını hakediyor mu ?
s2k nin 120bine eski kasa rx8lerin bile artik 50 60bine satildigi piyasada genesise 65 verilebilir bence. Bi gt86 olmasa da bol bol aftermarket parcalari var piyasada. Abd de yeni makyajli kasalari cok vardı ve gercekten guzel gorunuyor. Biraz oynamayla gayet keyifli bir arac olur. E46 ci lere bile +60 bin istendiğini düşünürsek...
hyundai fln diye boklardim hep ama genesis cidden ayri dunya.usada falan bayagi var modlanmişi cok guzel oluyor sanziman hakkinda birsey bilmiyorum ama bi genesis konusu vardi araba yeni ciktiginda yanlamaya calisan biri sanzimani indirmisti ben videosunu koymustum :)
Önemli olanda o zaten aftermarket parçalarından ziyade otomatik vitesin şanzımanı zorlamaya gelir mi ?
satılıklarda bir tane manuel var sonradan çevirme mi orjinal mi bilen var mı ?
şanzıman gerçekten rezalet. Bahadır tellinin arabasını ben baya kullandım pistte de yanındaydım. Gaz tepkisi çok geç olduğu için drift yaptırmıyor. Kelebek hep çok geç kalıyor. Ancak köşe başlarını yan döner. Şanzıman çok yavaş ve kötü. Pistte çıldırttı downshift bir türlü yapmıyor. Tam gerek kalmadı diye gaza oturacaksın hop downshift yapıyor. 3. tur sonunda şanzıman ısındığı için araba kendini kapattı limp mode ile paddock a girebildik. Soğuyunca düzeldi. Beyin olmadan yazılım yapılamıyor. Beyin almak zorundasınız. Yakıt tüketimi çok yüksek. Blok evo bloğu ancak üst kapak farklı mivec yok. Turbosu küçükte değil yazılım yapılabilirse güzel güçler alınır.
Sanzimani bildigi gunluk ama keyifli illaki yanlama vs isteniyorsa zor o sanzimanla para harcanirsa guzel seyler cikar