saat 10 hadiyin
Printable View
saat 10 hadiyin
gelıom go gog gogogogogog :D
:D saglık olsun bu forumda adımız nelere cıkmadıkı :D oyunda hıle demısler cokmu canları saolsun
ilk defa hile açarak girdim demin sabahtan beri hileci diyorlardı onur gördü banladı :D
mertcan onlarca hile açan adam tanıyorum profundan amatörüne kadar çok hile açıp giren adam gördüm sen amatorsun çünkü biz speccen sen aim wall açtığında senın cross unun karşı tarafta titrediğini unutuyosun canım anladın bana yyediremezsin bide bu fragmı olurdu diyosun benı kandırmaya calısıyosun ya yazık sana bak hatanın neresınden donulurse kardır diyorum yaptım bı hatta açmicam de bidaha ok diyelimde hala açmadımki diyosun. senden beklemezdım kardeşim.
ulan şu iş saatlerinden bi yakalıamyorum server ı bu kadar doluyken ( gerci yakalsam ne olucak o kadar doluyken herhalde bi 500 ping olur :) )
yok yok ben kesn yeni net alıcam olmuyor böyle
arkadaslar su sxe hatasına bı cozum bulan varmı yavf ınatla " intercepting hl.exe" hatası verıp duruyo 5 tane cs ındırdım farklı farklı ilk sayfadaki linkte kırık formatta attım pc ye ama nafile uyuz ettı benı oyunu sorunsuz oynayan bırısı cs'yi indirdiği linki verebilirmi acaba ? bide onu yükleyerek deniyeyim bari.
saat farkı tam olarak ne kadar?
o değilde Rascal, abi cross dansöz gibi:D aim açmışın bari yalan söyleme. yoksa cross niye öyle sürekli oynarki aim hariç?:)
xp kullanıorum bende eskıden oynuyodum sonra ne olduysa ınat etti herşeyi denedim aklıma gelen ama gırmedı hl.exe hatası verdıgı ıcın oyunun kendısınden dıye dusunuyorum ama 5 farklı surum denedım v-23 v-26 patchlı olarak ama olmadı bıde oynıyan bırısının oyunu ındırdıgı lınkı kullanayım yıne olmazsa zaten ugrasmam bıdaha
alayına go go go diyorum gece görüsürüz hilelerim aktif cheatlarım acık cfg sonsuzda :D
HAHAHAHaH tugral abicim cfg ne var sende? bu ara hüseyin cfg benim cfg idi eskiden. tekrardan turnuvalara katıldıgımdan default donudm ama benim cfgm de sadece cross sabit ve map normal brightness ve gamma ayarları hariç daha aydınlık ve yazılar beyaz, başka hiç birşeyi yok:)