Kimse yok kaç seansı bugun cs:)
Printable View
Kimse yok kaç seansı bugun cs:)
hadi giriyoruz go go go !
ok ben gırıyorum sız gırın.Bir kaç tane server var ona gore bende gırım hangısı oldugunu bılmeıdıgm ıcın:D
bırak erkan ne parçalaması, 30 kere bombayla havalara uçurdum seni :p :D
bide pozunu almışım bak, bıçaklamadan öncesi :)
http://img18.imageshack.us/img18/1119/3rk4n.th.jpg
Go go go :heyoo:
password ilk mesajda yazıyordu neden pm yoluyla.. ?
çünkü foruma üye olmayanlar şifreye bakıp giriyorlardı, aramızda yabancı bulundurmamak için :)
10ur_k hile diyorsun ama benim için kaana sorabilirsin beni :)
var mı gelen ???
Geldim ben de ;)
bende çok lag vardı abi bgn ya tam adamı görünce donup kalıyodu ölüyodum :D
tugral kaç kez balına öyle aldı, o keza enes te :D
yaptığım configde bitek sesler daha net geliyor okadar istersen sanada yollayabilirim.
Cfg engelleyen bir server olsa ne güzel olacak...
Forumda CS oynayanların yarısına yakınında cfg var.
Benim gözümde acıkcası hileden farkı yok, su oyunu stock oynayamıyormusunuz?
Oyunu yüklediginiz gibi stock, esit sartlarda oynayın, bilek konussun.
cfg ayarları çok rahat konsoldan yapılıyor... ayrıca olay sadece bilek değil klavye mouse da okadar önemli ben normal net cafede gayet güzel stock oynuyorum fakat evde laptop olunca o yüzden cfg kullanmak zorunda kalıyorum
Olay sadece sen degilsin, ben genel olarak yazdım.
Yürümesi, ates etmesi, aimi abuk subuk olanlar var.
Nihayetinde surda keyif icin bu serverları alıyoruz, günün stresini atmak icin...
Hırs yapmak, abuk subuk seyler yüklemek ne icin?
Forumun yarısından cogu laptop ile oynuyor zaten, bence o sorun olmamalı :)
En kısa zamanda net cafede bi sabahlayalım diyoruz zaten, istanbullu cscileri bir de cafede görelim, netlessin düsüncelerimiz :)
sen zannediyormusun sadece karşıya karşıya gelip iki kere öldürdün diye yazıyorum ben bunu.. dün en az 15 el ben spec takılıp, dışarıdan seni izledim. kendimle beraber emin olmak için 2 kişi daha senin oyunu izledi, kendin izlesen öyle vuruşlara inanmazsın cidden:) oyun diyoruz adı üstünde işte fazlasını düşünmeyin bence..
zaten sana o anda sıcağı sıcağına yazınca halledeceğini söylemiştin, zahmet olacak sana.
cfg kullanıp ısrarla kullanmıyorum diyenleri kaynağına kadar buldum ben :D kop naber :hahaha: