arkadaşlar 2 3 gün önce böyle birşey duydum doğrumu acaba gezme,tatil,iş kurma gibi konularda otobüse biner gibi uçağa binip gitme şansımız varmış duydunuzmu?
arkadaşlar 2 3 gün önce böyle birşey duydum doğrumu acaba gezme,tatil,iş kurma gibi konularda otobüse biner gibi uçağa binip gitme şansımız varmış duydunuzmu?
Her ülke yapmıyor diye biliyorum ben onu.Bangkok fln istemiyo vize bi kaç ülke daha olması lasım onun gibi
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
avrupa ülkeleriyle alakalı daha bu şekilde yurt dışına çıkan varmı bilmiorm olsa herhalde haberlerde verirdi.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bır dunya ulke gezdım bende boyle bır sey gormedım yanıı duymadım sadece afrıka ıcın bırde guney amerıka ıcın bılıyurm
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yanlıs okumadıysam türkiyeden avrupanın x ülkesine ihracat yapıo yada hizmet sunuyosan o ülke için geçerli olmak üzere vize yenilemeyi kaldırmaya calısıyolar türkiyeden valizi toplayıp ülke ülke gezme deilde sadece hizmetin verildigi ülkeye. normal vatandasların faydalanacagı bişey degil yani. iş sektörü için var olan bazı vize problemlerinin ve zorluklarının önüne geçilmesi için uygulanacak mantıklı bi karar bence.
sabah evden cikarken tvde duydugum kadariyla, i$ adamlarindan falan bahsediliyordu..
yani sen ben cikip gidemeyiz halen![]()
00' Civic 1.6IES
2-3 gun once duydunuz soyleeiş adamı ısenız AB ulkelerıne vızesız seyahat edebıleceksınız ıs ıcın gezme tozma ıcın degıl
![]()
liman cuzdanin varsa okto board vize aliyorsun girişte bir tek bildiğim vizesiz ülke gezme şekli bu şekilde...
Şuan iş için dahi olsa avrupa ülkelerine vize soruluyor. Bir dunya misafir için vize işlemi yaptırıyoruz iş için geliyorlar ama hala gerekiyor. Bundan sonra yeni birşey çıkar mı bilmiorum çıkarsa zaten drek haberimiz olur.
tokyo 3 aya kdr vize istemiyo diye biliyorum.
belırlı ülkeler dışında vizesiz ancak kırmızı pasaport la oluyor. onun dısında zor ancak ab uyesı ısen ab ulkelerı arasında elını kolunu sallıyarak dolasıyorsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)