Bizim dergimiz diye söylemiyorum gerçekten de güzel oldu :) Harry Müller sadece editörlüğünü yapmakla kalmadı, tüm sayfa satarımları da ona ait :icon_tup:
Printable View
VW Polo sadelikten çok fazla uzaklaşmadan kaliteli parçalar ile modifye edilmiş çok başarılı bir otomobil gerçekten de ;)
Evet MMPower Garage'ın hazırladığı geçmiş dönemde gri-siyah olan RX-8...
Biz de sana teşekkür ederiz İbrahim ;) Çekimleri Viaport'da yapmamız da ayrı bir güzellik kattı...
Genel olarak beğenilerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler...
Bu arada dergimizde yer alan Sonax, LastikNoktasi.com, Racer Corner ve SanalParcaci.com’dan %30’a varan özel indirim çeklerinden yararlanabileceğinizi de hatırlatmak isterim.
Özellikle www.LastikNoktasi.com 'un TRTUNING okurlarına özel 4 Lassa Impetus2 alana 4 Mir Jant Hediye kampanyası oldukça cazip ;)
kapaktaki evo müdür özgürün eski araba sanırsam
Kesinlikle kaçırılmamalı ;)
Emeği geçen herkesi kutluyorum her ay olduğu gibi harika bir sayı çıktı ortaya. Dergimizde yer alan tüm araç sahiplerine kazasız belasız ve cezasız günler diliyorum hepsinin maşallahı var nazar değmesin...:)
RST 24 çok fena gözüküyor..
Bu ay dergimizde yer alan 8 modifiyeli otomobil de, gerçekten çok özel otomobiller arkadaşlar. Beğenilerinize tekrar teşekkürler.
Cuma günü dergiyi alıp inceledikten sonra da yorumlarınızı paylaşırsanız seviniriz ;)
sabırsızlıkla cuma sabahını bekliyorum :)
Cuma olsunda bakalım bakalım :D
Emeğinize sağlık ....
Maşallah güzel bir sayı olmuş..
Dergide çıkan RST plakalı A4 hakkında bilgisi olan varmı ?
Sahibinden.comdaki satılık ilanında aracın ön ve arka RS4 tamponlarının fabrika çıkışı olduğu yazıyor
RS4 tamponlarının A4 lere adapte edilebilmesi için çamurluklarının şişirilmiş olması gerekiyor çünkü genişlik farkı var fakat bu aracın çamurlukları orjinal.
Acaba audi fabrika çıkışı bu araç için daha dar boyutlarda RS4 tamponlar üretipmi takmış gerçekten ilk defa görüyorum ilgimi çekti ön tampon çok hoş durmuş ama arka tampon olarak S4 ün arka tamponu daha yakışıklı :)
Ellerinize sağlık atıl abi yine gayet güzel bir sayı karşımızda :)
dergiyi aldım baya güzel posterlerde harika ellerinize sağlık
bütün araçlar ayrı ayrı güzel, maşallah
Gayet güzel içerik olarakda dolu dolu eline sağlık usta ...
ben 5 tane aldım :) maşallahh.