Alıntı:
2006 Kasım ayında aldığım Peugeot 207 aracımdan nefret ediyorum. Ve bu marka aracı düşünenlere de benim tavsiyem almamalarıdır. 2 yıl süre içerisinde: Vites kutusundan ses gelmesi, uyarı ikaz lambasının yanması, kapıların vidalarının gevşemesi, ön torpidodan ses gelmesi, geri vites geçişinde problem yaşanması, silecek su püskürtücülerinin çalışmaması,
süspansiyon sistemindeki tablaların aşınması, el fireni metalinin kavlaması, kilometre saatinin camının aşırı derecede çizik olması, aracın altından ses gelmesi ve şu an hatırlayamadığım çeşit çeşit problemlerle uğraştım ki hepsinin kaydı bende mevcuttur.
Yaşadığım bu problemlerin bir kısmının sorumlusu olarak, kullanıcı ve aracın karakteristik özelliği suçlandı. Neymiş efendim 207'lerin hepsinde geri vites sorunu varmış. Neymiş efendim tablalar kullanım hatası nedeniyle yıpranmış. Çok geç olmadan bir daha düşünmenizi tavsiye ederim.**
Alıntı:
Bursa Şançelik�Ten Peugeot 207 gt satın aldım. Bunu takip eden iki�üç ay içerisinde araçta çekiş düşüklüğü başladı ve arıza lambası yandı. Servise götürdüğümde bilgisayar sisteminden dolayı küçük bir arıza meydana geldiğini ve bunun giderildiği araç tesliminde bana bildirildi.
Aracı teslim aldığımda arıza lambası sönük fakat aracın çekişi hala düşüktü. Araç aynı arızayı yaklaşık boş on sefer yapmasına rağmen aracı bilgisayara bağlayıp her seferinde aracın hiçbir şeyi yok diye teslim ettiler.
Araç fabrika ayarlarına geri alındığında arızası sona erip normale dönüyor fakat aynı şekilde birkaç gün içinde tekrar arıza verip çekişi düşüyor.
En son aracı servise götürdüğümde dikkatimi çeken bir noktada iş emir kâğıtlarına benim belirttiğim arızanın dışında şeyler yazıyorlar ve farklı bir arızaymış gibi gösteriyorlar.
Aracım son servise gittiğinde bir gün serviste kaldı ve bana iade edildiğinden itibaren aracı çalıştırdığımda fanları sürekli çalışıyor. Yani yetkili servis arızasını gidermek yerine yeni arızalar ekleyip aracı bana veriyor. Büyük bir hevesle aldığım arabadan gerçekten şuan çok soğudum.
Daha çok şikayet için :