Ayhan selam. Görüşmeyeli iyisindir umarım. Kısıtlama yapıldı ama katılım konusunda da sizlerden destek bekliyoruz. Rolling güzeldi :D Birde pistte izlemek isterim seni açıkcası...
Printable View
Ayhan selam. Görüşmeyeli iyisindir umarım. Kısıtlama yapıldı ama katılım konusunda da sizlerden destek bekliyoruz. Rolling güzeldi :D Birde pistte izlemek isterim seni açıkcası...
burakcım benı yaz lısteye kesın katılıyorum bıde bunu deneyelım bakalım nasıl zaman cıkıcak pıstte :)
bende unutmusum valla kardesım beceremedım gecen gun :)
ewet fartkettk ogun :D
İzmir'de kalabalık ve eğlenceli bir gün bekliyor bizleri. Katılmak isteyen arkadaşlara tekrar hatırlatma yapmak istiyorum. Lütfen yarış öncesi ön kayıt yaptırınız.
"isim/araç/şehir/mail/ceptelefon no"larınızı info@enhizlisensin.com'a gönderebilir ya da 0531 602 2 602 no'ul telefona SMS atabilirsiniz.
Ön kayıt yaptırmayanlar organizasyona alınamayacaklar.
Selam, şimdilik İzmir'den ön kayıt yaptıran ve mevcut katılımcılardan kısa bir liste oluştu. Listeye eklenmek isteyenler mesaj gönderebilir.
STANDART GRUP
İlker Kireççioğlu Daihatsu Sirion 1.3 Ankara
Osman Yavuz Ford Focus 1.6 İstanbul
Mert Erkekler Ford Focus 1.6 TDCI İzmir
SPORT GRUP
Nihat Hünler Honda Civic Type-R FN2 İzmir
Ayhan Göllü Honda Civic Type-R EP3 İzmir
Volkan Yumru Honda Civic Type-R FN2 İzmir
Deniz Gümüş BMW 325 TI İzmir
Alper Akgün Peugeot 106 GTI İzmir
Dinçer Akgün Citroen Saxo VTS N2 İzmir
MAKSİ GRUP
Ozan Süzgün Porsche 911 Turbo İstanbul
Serkan Biberoğlu Renault Megane RS İzmir
Bu isimler kesin ön kayıt yaptıran kişiler. Geliyorum diyerek henüz ön kayıt yaptırmamış birçok kişi mevcut. Ön kayıtları bekliyoruz lütfen.
+ Enes Okul Subaru Legacy 2.0 TDI İstanbul
+ Oytun Kurt Renault Laguna 1.8 Ankara
Sport grupta neden 1.6 lt araçlarla 2.5 lt araç beraber yarışıyor. Sport grubun hacmi 2.0 lt ye kadar değilmiydi??
Burak bey Bu listedeki gruplandırmayla www.enhizlisensin.com sitesindeki gruplandırmanın alakası yok format değişikliği falanmı var.
ekleme için mesaj attım
vallaa grupların fazla onemı yokk kaydı yaptırdım cıkarr basarız gazaa geldım yaa :):)
enhizlisensin.com ' da ki güncel listede Ömer Okkaoğlu - Palio kit car ile Maksi Grupta gözüküyor.
2.0 litreye kadar Atmosferik GTI sınıfında, yani Sport Grup'ta olması gerekmiyor mu???
Evet arkadaşlar ciddi bir organizasyon için gruplamanında aynı hassasiyette yapılması şart. Sadece çıkıp tur atmaksa maksat o başka tabi. Ama sonuçta bu adı yarış olan bişey, vede sonunda özendirici birşey varsa insan kazanmak ister. Sınıflandırma iyi gözden geçirilsin bence.
kaldıki megane rs type-rlardan farklı olarak 911tb ile aynı grupta:)
Arkadaşlar,
Sınıflandırma gayet açık. Orada sadece 325 ti için bir çelişki var. O da çok güçlü bir otomobil olmadığı için Sport gruba indirildi.
Palio Kit Car, sonuçta maksimum modifiyeli bir araç. Grup A, minimum 165 HP, Roll Cage'li ve muhtemelen slicks lastikli olacak.
Aynı sürücünün elinde pistte Impreza'dan daha hızlı dönebileceği kesin.
Megane RS ise kurallarda yazdığı gibi 2.0 lt ve aşırı beslemeli bir otomobil. Bu nedenle Maksi grupta yarışacak. Tıpkı Audi S3, Seat Leon Cupra R ya da Golf GTI gibi... Sonuçta son ayakta S3 birinci olmuştu.
Güncel liste enhizlisensin.com'da
911 turbo 420 bg
megane rs 225 bg
aynı grupta olması haksızlık değil mi :)
s3 ve cupra ile aynı grup olması doğal ama işin içine porche hele ki turbosu girerse birincinin kim olacağı pek ilginç olmaz sanırım :)