aracın litresi dahilinde modifiyesine göre (turbo/SC/Nos hariç) sınıf düşürmek veya yükseltmek biraz mantıksız değil mi?
Printable View
aracın litresi dahilinde modifiyesine göre (turbo/SC/Nos hariç) sınıf düşürmek veya yükseltmek biraz mantıksız değil mi?
neden turboyu hemen birinci yaptınız anlamadım belki hata yapıcak spin atıcak kuka devirecek vs.... maksat eğlence ve heyecan
körfezdeki bi time'da bende vardım o sırada başka bir carrera ile başka biri girmişti bol bol spin ve şigan dağıtmıştı herşey olabilir.
evet belkı spın atıcam kuka devırıcem yoldan cıkıcam falan :)
Amaç adalet, yoksa o adam o pisti min.1000 kez dönmüştür dert etmeyin ;)
saat kaçta başlayacağı belli mi???
9:30 Pistte Buluşma ve kayıtlar
10:30 Briefing
11:00 Eğitmenlerle pist turu
11:30 Antreman Turları
13:00 Zamanlı Turlar
14:30 Final Turları
16:00 Birincilerin açıklanması
Ya arkadaşlar katılım sayısı belli zaten fazla gruplandırma yapılamaz takmayın bu kadar gelin pistte yarışın zevkini çıkarın o 500 bg bu 300 bg zaten kaç araç var organizatör akadaşlar engüzel şekilde sınıflandırmayı yapmaya çalışmışlar.Büyük olasılıkla yağmur da olucak zaten ıslak pist olursa herşey dreksiyona ,tekniğe ve kabiliyete bakıyor.vol 2 de 207 rs Bursa lı arkadaş aslanlar gibi sınıfında 1. oldu kendisinden daha güçlü araçları geride bıraktı.Şimdi yağmur olur diye katılamam diyenler çıkıcaktır:heyoo:.Uzun lafın kısası düşünmeyin bukadar yağmur çamur gelin yarışın bu organizasyonlar herzaman olmuyor İzmir de
hava durumu nedır bellımı?
haya sağnak yağış diyor pazar günü
çok yağarsa nolur iptal edilirmi acaba?
gerçi izmirde yağmurda drag denemesi görmüş insanlarız:D
maaşlar yatsaydı gelirdim burak abi bi ön kayıt yaptırsam? yarın maaş yatarsa gelmeyi düşünürüm.
VOL 2 DE Körfez pistinde yağmurda yapıldı gayette zevkli oldu bence yapılmalı
org. iptal olma durumu var sanırsam.
bakalım typerların oldugu gruba ER ıle gırebılırız :)
saat kaç gibi olucak bu organizasyon..izleyici olarak katılmak istiyorum...
izliyeceksen saat 11;00 de
yağmur zevkli olur tabi ama çok aşırı yağma ihtimali var ve istanbuldan ankaradan gelicek araçlar var
organizasyon ertelendi arkadaşlar....
http://enhizlisensin.com/forum/index.php?topic=14.30
onura söylemiştim bu hava yağar diye ;)
İzmirin bulutları bunu bize hep yapıyor.Mahalli draglardan hatırlayan abilerim olacaktır.
Edit:Sormayı unutuyodum.Bu yarışlara katılmak için belirli bir süre ehliyetli oılmak gerekiyormu 2 yıl gibi v.s
herkes istiyorki kendi birinci olabilecegi gibi olsun gruplar ama maalesef elimizdeki gruplar bunlar :)) bence gayet makul gruplar kaldiki enzo da gelse neden Benim grubumda demem... Oncelik eglenmek ve kendini gelistirmek, derece de olursa o da bonus olur...
organizasyon iptal deniyor..ne kadar doğru acaba...
yarış iptal
hava günlük güneşlik oldu yazık oldu organizasyon iptal oldu ama bunun bi sebebide bizim İzmirli arkadaşlar daha ciddi davranmaları gerekiyordu son gün kayıt olurum mantığını geçmeleri lazım.bakayım ben kimler var son gün ona göre girerrim yada girmem dersen böyle olur yazıkkkk.
30 araç toplasaydık deprem olsa yine yapılırdı time attack
hava günlük güneşlik mi?? sadece dün gece iyiydi denemeler yapıldı ama gece 2 den sonra fena bi sağnak yağdı
ayrıca yarın için su baskını riski veriyor televizyonlar ne günü ne güneşi :D
ıslak pistte herkes yarışmak istemeyebilir kaldı ki ciddi yağmur söz konusu...
izmirin havasına güven olmuyorki.öğlen 2 ye kadar yağmur yağdı sonra güneş açtı şu an gene yağıyor hemde acayip şekilde.yarın yağmıyacağının garantisini kimse veremez.kaldıki imir pisti bildiği çukur içinde bi pist.30 araç toplansa nolcak.millet ankaradan istanbuldan gelip gölün için zar zor pistte kalmaya çalışan araba ile nekadar eğlenicekler?en mantıklısı oldu önceden iptal edilmesi.bikaç hafta içinde hava güzel olunca ayarlanır,hem katılım olur hemde gelen insanların geldiğine,piste çıktığına,verdiği paraya değer bişey olur;)
+1