koysunlar bi mobese bide radar hız sınırını aşanların fotorafı çekilip yazılsın cezası
herkez altındaki arabayı pist makinası zannedio gazlıyo filimlerde olur o 10 takla atıp hayatta kalmak bi çoğunun hbri yok :mad:
Printable View
koysunlar bi mobese bide radar hız sınırını aşanların fotorafı çekilip yazılsın cezası
herkez altındaki arabayı pist makinası zannedio gazlıyo filimlerde olur o 10 takla atıp hayatta kalmak bi çoğunun hbri yok :mad:
Hep söylüyorum Anadolu yakasında Mobese , EDS ve başka ne çeşit kamera sistemi var ise, ilk koyulması gereken yer Suadiye S virajı.. Cezalar yağmaya başladıktan sonra oraya kimse uğramaya tenezzül edebilirmi acaba. Değil el freniyle yola çıkmak S virajındaki sokaktan o yola çıkmak bile yasak, ters yön hatta oraya park etmek bile yasak.
bana hiç kimse o viraja o süratlarde giren bir adamı savunmasın arkadaş...
ya orada corolla el freni ile saçmalık yapmıyo olsaydı? ya o sırada bir vatandaş karşıdan karşıya geçiyor olsaydı? ya bırak insanı , bir kedi olsaydı yolun ortasında , onu görünce bu 308 panikle kaçış manevrası yapmaya çalışıp o banklardaki insanların arasına dalsaydı?
ucu görülmeyen bir viraja (hele ki virajda bir de trafik lambası varken) o süratlerde girmek zaten rus ruleti oynamaktan farksız... girelim bakalım allah ne verirse...
bu mu sürücülük? bu mu ustalık? dalga mı geçiyosunuz siz? marifet mi bu?
kabiliyeti olan varsa piste çıksın kurtlarını döksün , virajda karşısına birşeyin çıkmayacağından emin olsun gaz pedalına abansın rahat rahat...
benim çocuğumun eşimin dostumun arkadaşlarımın sevdiklerimin canını malını tehlikeye sokmasın...
bu gibi sorumsuz hareketler yüzünden yan sinyallerimiz parklara bağlı diye ceza yiyoruz , cam filmimizden arabamızı bağlıyorlar vs..vs..
hata kimde?
ceremesini kim çekiyor?
giden canları kim yerine koyabilir?
şaka değil bu iş arkadaşlar...
o el freni ile kıçını sallamaya çalışan arkadaş örneğini ele alalım , yok mu başkaları? hem de sürüyle...
e o zaman çıksınlar bakalım bi drift antremanına kapalı alanda... göstersin bakalım hünerlerini..
yanlama işi kolay mıymış zor muymuş , riskleri neymiş görsünler... bilinçlensinler bakalım sonra ne olacak görelim... aklı başında adam riskleri bilir , nerede ne yapılmaması gerektiğini de bilir...
ama dediğim gibi , aklı başında ise tabii...
"geçmiş olsun" cümlesi sadece orada tesadüfen bulunan , kenarda adam gibi muhabbet eden , banklarda-çimenlerde oturup hava alan-etrafı seyreden insanlar için söylenmesi gerekli bir söz bence...
evet , onlara ve onların ailelerine esas geçmiş olsun...
yazık...
o halat yazın ustu acıkken boynuma dolasır :D araba cok alcak alırım onu kafama
ankara ivedik = istanbul S
Hayatım boyunca gitmediğim bir yerde insanlar resmen tribün olmuş olayları izliyo. Bir takım kendini bilmezler el freni patinaj aklınıza ne gelebiliyorsa bunları yapıp videolara çekiyor. Sonrada orada burada "Ya geçen hafta S'teydik ortam fena kopuyor millet arabalar felan. Haftaya mutlaka sende gel" muhabbetini çeviriyor. Benimde var salak arkadaşlarım. Gidip bide bu kazayı video ya çekmişler. Bana gösterdiler dün. Corolla el freni falan çekiyo. Sonra kayıt bitiyo. Tekrar kayıt başlıyo kaza olmuş. Arabanın halini görseniz. Halat fikri çok iyi. Yada sürekli sabit ekip arabası koyacaksın gece gündüz nöbetleşe. Bizim insanımızın DNA'sında ders almak yooohh. Bunu depremde gördük böyle kazalardada gördük seçimlerdede gördük. Yapacak bişi yok. Başlarına çoban koymak lazım. Dikeceksin polisi 24 saat 2 ekip arabası. Bak ne oluyo.
sokaklar DK kaynıyo
etraftaki insanları allah korumuş
http://www.youtube.com/watch?v=1dslRoye1FY
görüntüyü izledim gerçekten can kaybı olmaması büyük bir şans
neden!!!! oraya elfiniyle fala girince noluyo anlamıyom yavv yıllardır orda kaçtane araba pert oldu.ne .ok var orda bilmiyom bermuda şeytan virajı gibi biyer ya:D
Lanet olsun geçmişimize... Bundan 8-10 sene önce yapı kredi önü-Mc-S buluşmalarını hiç yapmasaydık keşke..Malesef bu apaçiler bizim eserimiz...
çok ünlü pilotlarımızda sokak yarıslarından gelme...
ama onların prensip edindiği sadece bosluk doldurmak elini kolunu arabanın direkselerine atıp direksion savurmak değildir tabi...
308 li arkadasıma yazık olmus onun da yapmaması gereken bir davranıs ama diğer arabanın eksen testinde basarısızlık sergilemesi,sonucu doğurmus...
umarım bir ders olur...
bilincsiz yapacaksan yapmasan daha iyi olur buna hersey dahil...
Kendimi bildim bileli arkadasla ile aramızda muhebbet sen kaç ile dondun ben kaç ile dondum muhabbetidir ve guzel birseydir S virajı fakat son senelerde milletin salak salak hareketler yyaptıgı her an kaza olma olasılıgı yuksek bir yer ozellikle cuma c.tesi aksamları. Insanları anlamıyorum el freni cekip kendini deli dana gibi saga sola atınca ne oluyor yiyorsa bos iken donsene 170-180 ile orayı :)
D.K'nın türkçesi Y.K ama bunlar yumurta kafa.
Işık süresini kısaltıp s- virajı önündeki yolda binlerce önlem alınabilir fakat polisinmi işine gelmiyor. onu çözemedim..
Oraya o araçların gelmesi -s virajından araba bağlamak işlerine geliyor diye düşünüyorum.
Çünkü cemil topuzlu otoparkının içi full modifiyeli araç dolu..
Böle gazlayıp bilinçsizce cahilce hareketleri yapanlardan dolayı
herzaman bu işi hobi için yapıp aracını kendi istediği gibi tasarlayan insanlara fatura kesilir..
Her ne kadar hatadan çok bilinçsizlikten dolayı bi anlık hevesten dolayı kaza yapılmış olsada
Sürücülere bişey olmuş olmaması
Yada hava soguk oldugundan dolayı insanlar olmaması ve yayalara bi zarar gelmemesi bu işin tesellidir..
Geçmiş olsun..