senın aıle boyu subaruna kalmadık :D sarı jdm spec ek cıvıc :D
Printable View
Hava süper şuan birazda güneş açarsa harika bigün geçiricez :)
ordayız spec :)
Erkenden uyandım saat 12 olmadan ordayız.
10 dk ya bende cıkıyorum :)
Mert k erken değilmi daha
arkadaşlar stadın hangi girişinden otoparka giriyoruz ?
Geçen gittiğimde halkalı tarafından stada doğru gidip ilk çıkıştan stada doğru ilerledim. Belli bir süre sonra egsoz sesleri geliyor sesleri takip ederek bulduk.
bende halkalı tarafından yanyola gircem o zaman bende öyle yapayım ilk girişinden dalayım içeri:)
yol çok karışık sesleri dinlerken farklı bi otoparka da çıkılabiliyo:D
Herkese keyifli ve bol driftli günler diliorum arkadaşlar,bol bol foto çekmeyi de unutmayın,gelecek çarşı iznimde görürüz artk. :D
dönüşte hepinizi Land Rover avcılara beklerim :D
Kahve içmeye gelirim kardeşim telefonunu açık tut.
Lanet olsun evin işleri yüzünden gidemedim:ofk:
bende projem yüzünden sanırım gidemicem :)
Ben de gitmem dedim ama yol falan biraz düzelmis sanırım, cıkıyorum birazdan :)
Kaça kadar sürer acaba ona göre birazdan çıkıcam bende:(
az kaldı musti gelicez org.lara artık :D
kaça kadar sürücek bu organızayon bılgısı olan varmı hemen cıkıcam yola eğer bıtmedyse
Biraz çamurlandık :D
Ama çok güzel bi gündü :)
http://i44.tinypic.com/25fqg06.jpg
daha resim yok mu yav?:)
valla abi cep telefonu falan hikaye.. gayet güzel çıkmış:D
video ve fotoları bekliyoruz...
uyanamadgm icin gelemedim :(
ulan öle camur olurmu ya maf oldum ya 2 kere sus tuttum arabaya anca gitti..dier yonden se hersey güzeldi beyendım yani:D
neyin çamuru bu bu kadar?:D
bizde çıkarken zorlandık yapsalarya adam gibi yolu :mad: bide koca koca VIP yazmışlar :D
koray resim çok güzel çıkmış beğendim walla
yenıbosna otaban tarafında sagda beklıyor 10 dan fazla araba vardı kırmızı couppe vardı arkalarında duruyorduu bende yavas yavas gectımmm :D belkı gormuslerdı benı gsi :D
kırmızı coupe kesın mertdır :D
geç kaldık yaw gittik saat 16:45 olmuştu lastikleri değiştiriyolardı mustafa abiyle selamlaştık geç kaldınız dedi sonra beraber tem e kadar konvoy şeklinde çıktık gerçekten fena çamur vardı :(
Koraycım bu güzel resmin üstüne bende nacizane bir resim yükleyeyim.Ellerine sağlık teşekkürler. Videoları hazırıyorum şimdi.
http://img02.picoodle.com/img/img02/...1m_f98ac32.jpg
tam ben cıkarken yavuz abi geldi camurun içinde gorunce offsetlerri vala içim gitti . bide sanırsam biri camura saplanmıs millet nası cıkcaz fln diodu :) ben taksi olayını cok begendim butun arabalar cok iyidi, kaza geciren arkadasa cok gecmiş olsun hemen kostuk kaza yerine daha kotusude olabilirdi allah korusun. M.Mert Kazanc a , Mert Bilalogluna tesekkurler muthiş bir adrenalin yasadım :)