User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yeni Subaru Impreza WRX hakkinda gorusleriniz

Ryhn
    Misafir

Yeni Subaru Impreza WRX hakkinda gorusleriniz

Arkadaslar sizden ogrenmek istedigim arabanin gorunusu hakkindaki yorumlariniz degil. Ogrenmek istedigim araci kullanan arkadaslardan yorumlari genel olark gorunumunu gectim yani

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fift gear olsun bu japonların denemeleri olsun evo10'dan çok çok iyi olduğu söyleniyor . Sanırım bu 2,5 olan hacimden kaynaklanıyor. Fakat ben hiç modlu görmedim henüz ama sitede bilinen birkaçtane evo 10 var

Ryhn
    Misafir
    Modlamayi dusunmuyoruz alirsak zaten. Gunluk kullanim icin baktigimiz bir arac. Genel olarak kalitesi derdi tasasi ustunde duruyoruz fakat yeni bir arac ve fazla bilgi yok nette olan birkac video harici STI hakkinda cok daha fazla bilgi ve video var. Yinede bir sorim belki forumda kullanan birileri vardir diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, günlük kullanım için birebir WRX. Ama benim herzaman söledigim bişi var günlük kulanım için alıyoruz hiç bişi yapmıycaz dedikten sonra hiç kendini tutamıyosun çünkü çok ufak maliyetlere araçtan güzel degerler alınıyo. Bu yeni wrx hakkında herhangi bi bilgi dolaşmıyo internette, sti hakkında daha çok bilgi var 2008 model olarak.

Derdi tasası varmı derseniz subaruların, şöle bişi diyebilrim tamamen kullanıcıya bağlı, düzgün kullandıktan sonra herhangi bi sorunla karşılaşıcagınıza inanmıyorum zaten birkez kullanın bi daha başka araç kullanmak istemezsiniz

Sti bakıp sti alın derim
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alp'e katılıyorum açıkçası.

Sonuç olarak geçmişten günümüze gelen bir teknolojisi var,sizi üzmeyecek bir araba olduğuna inanıyorum.
    Serdar TURGUT

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wrx çok yumuşak ve genelde understeere yatkın bir araç deniyor.topgearda golf gti dan daha yavaş dönmüştü pisti.

hiç modlanmıycaksa ve günlük kullanılıcaksa ve performans olarak tatmin edicekse gayette alınır bir araç

pistte yaşamıyoruz çünkü ve o güçteki aile otomobillerinden zaten daha sert ve yoltutuş olarak daha üstün olduğu gün gibi ortada.

Ryhn
    Misafir
    Valla ugrastigim bir cok arabam var yetisemiyorum. Bu yeni WRX gunluk kullanim icin olacak yolculuk yaparken kullanicaz onun disinda karda buzda bir yere giderken yolda kalma korkusunu daha az yasayacagimiz bir araba olarak istiyoruz. Yani amacimiz yuksek performanstan cok yolda arac sollarken hadi hadi demeden gidicek bir araba ve 4X4 un verdigi guveni verecek bir arac ilk olarak Audi dusundum fakat WRX ile baktigim Audi modellerinin fiyatlari ciddi cok farkliydi ve suan WRX icin guzel bir fiyat teklifi aldik yarin gidip testini yapacagiz bakalim nasilmis. Gorusleriniz ve yorumlariniz icin sag olun. Bu arada birkac sey daha bu aracta ozellikle opsiyon olarak almami tavsiye ettiniz birseyler var mi?

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni jenerasyon STI bodykitini sedana uydurabiliyorlarsa alın
    Serdar TURGUT

Ryhn
    Misafir
    alicamiz zaten yeni jenerasyon HB WRX sedan degil.

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pek opsiyon seçeneği yok die biliyorum.
    Sadece tavana kayaklık vs...
    içinde pek birşeyle uğraşamıyorsun.
    Bi ara bakmıştım ama eski kasada...
    Bence uzun yolda üzmesin die alacaksan illaki 4x4 almana gerek yok.
    Ya da cidden karda kışta kullancam diosanda jeep al.
    X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
    Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
    Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
    Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
    Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus

Ryhn
    Misafir
    2007 Rav4 var zaten ama araba baska birsey birde Rav4 u ben genelde kullaniyorum bu araba kiz arkima olucak genel olarak hem yazin hem kisin kullanmak icin ve kar buz kis kullaniyoruz yani. Bunun disinda birde full donanimli 2.0 FSI motorlu EOS baktik ama 4motion olmadigindan istemedi.

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni WRX derken, 09 model HB WRX'ten mi bahsediyoruz? 0mı, kullanılmış mı, ayrıca Hangi ülkeden alacaksınız? Avrupa mı, Amerika mı, Japon mu, farklı speclerde geliyor, ona göre daha açıklayıcı bilgi verebilirim, dahası yukarıda arkadaşlar mantıklı şekilde anlatmışlar WRX ve STi farkını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde son kasası gayet aklımı karıştırıyor alınabilirmi diye
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Ryhn
    Misafir
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni WRX derken, 09 model HB WRX'ten mi bahsediyoruz? 0mı, kullanılmış mı, ayrıca Hangi ülkeden alacaksınız? Avrupa mı, Amerika mı, Japon mu, farklı speclerde geliyor, ona göre daha açıklayıcı bilgi verebilirim, dahası yukarıda arkadaşlar mantıklı şekilde anlatmışlar WRX ve STi farkını.
    Alirsak 09 WRX HB 0km yeni alicaz. Bugun test surusunu yaptik acikcasi bekledigimdan daha sessiz ve yumusak surusu vardi hizlanmasi ve surusu cok hosuma gitti diyebilirim. Avrupa araci donanim olarak 6 cd changer, dreksiyondan ses kontrolu, hiz sabitleme, koltuk isitma, silecek isitmasi (kis paketi gibi bisiler solediler) elektrikli aynalar, xenon farlari falan var. Bunun disinda araci yetkili Subaru bayiginden almicaz alirsak araclari drek Japonyadan getiren bir sirketten alicaz sadece Subaru satiyorlar fiyatlari yetkili Subaru bayiginden daha uygun fakat renk secenegi falan yok sadece suan siyah vardi ellerinde. Dedigim gibi STI ile kislamiyorum zaten STI gibi bir dusuncemde yok her gun icin kullanmak icin bence WRX gayet yeterli gorunuyor sadece yakit olayini biraz dusunuyorum

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görüşüm su plastik intercooler plastik emme manifoldu

ama güzel araba
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Ryhn
    Misafir
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görüşüm su plastik intercooler plastik emme manifoldu

ama güzel araba
    Ayni fiyatlara alternatif ne olabilir ki? Gunlluk kullanilacak bisi?

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı kullanma fırsatım olmuştu 3 hafta kadar önce.Teknik açıdan konuşacak olursak,yol tutuşu ve çekiş kabiliyeti gerçekten taktire şayan.4x4 olmasının verdiği avantaj ile dedğim gibi çok iyi bir yol tutuşu var..Süspansiyonlar çok yumuşak,motor yeterince güçlü..turbo devreye girince ciddi anlamda hissettiriyor...Ancak nedense bana hala eksik birşeyleri var gibi geldi..

gtti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kasada nedense bitek STI i begeniyorum. onceki kasalarda wrx de iyiydi. STI sedani nasil olucak merak ediyorum gercekten.
    Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Arrow

Alıntı gtti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni kasada nedense bitek STI i begeniyorum. onceki kasalarda wrx de iyiydi. STI sedani nasil olucak merak ediyorum gercekten.
    -STI'ı bende merak ediyorum ama WRX Sedan'ın satışı başlamış..
    http://www.sahibinden.com/turkiye_de...XQQdisplayitem
    -HB WRX'e alternatif olarak Volvo S40 T5 AWD geldi benim aklıma 2.5 230hp T5 AWD donanım ve konfor olarak daha iyi olacagını tahmin ediyorum fakat fiyatı hakkında bir bilgim yok;birde MercedesBenz C180K(1.6 kompressor) olabilir belki eger illa ki 4wd olmayacaksa..Hayırlısı Olsun
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)