Arkadaslar sizden ogrenmek istedigim arabanin gorunusu hakkindaki yorumlariniz degil. Ogrenmek istedigim araci kullanan arkadaslardan yorumlari genel olark gorunumunu gectim yani
Arkadaslar sizden ogrenmek istedigim arabanin gorunusu hakkindaki yorumlariniz degil. Ogrenmek istedigim araci kullanan arkadaslardan yorumlari genel olark gorunumunu gectim yani
fift gear olsun bu japonların denemeleri olsun evo10'dan çok çok iyi olduğu söyleniyor . Sanırım bu 2,5 olan hacimden kaynaklanıyor. Fakat ben hiç modlu görmedim henüz ama sitede bilinen birkaçtane evo 10 var![]()
Modlamayi dusunmuyoruz alirsak zaten. Gunluk kullanim icin baktigimiz bir arac. Genel olarak kalitesi derdi tasasi ustunde duruyoruz fakat yeni bir arac ve fazla bilgi yok nette olan birkac video harici STI hakkinda cok daha fazla bilgi ve video var. Yinede bir sorim belki forumda kullanan birileri vardir diye.
Merhaba, günlük kullanım için birebir WRX. Ama benim herzaman söledigim bişi var günlük kulanım için alıyoruz hiç bişi yapmıycaz dedikten sonra hiç kendini tutamıyosun çünkü çok ufak maliyetlere araçtan güzel degerler alınıyo. Bu yeni wrx hakkında herhangi bi bilgi dolaşmıyo internette, sti hakkında daha çok bilgi var 2008 model olarak.
Derdi tasası varmı derseniz subaruların, şöle bişi diyebilrim tamamen kullanıcıya bağlı, düzgün kullandıktan sonra herhangi bi sorunla karşılaşıcagınıza inanmıyorum zaten birkez kullanın bi daha başka araç kullanmak istemezsiniz
Sti bakıp sti alın derim![]()
Alp'e katılıyorum açıkçası.
Sonuç olarak geçmişten günümüze gelen bir teknolojisi var,sizi üzmeyecek bir araba olduğuna inanıyorum.![]()
Serdar TURGUT
wrx çok yumuşak ve genelde understeere yatkın bir araç deniyor.topgearda golf gti dan daha yavaş dönmüştü pisti.
hiç modlanmıycaksa ve günlük kullanılıcaksa ve performans olarak tatmin edicekse gayette alınır bir araç
pistte yaşamıyoruz çünkü ve o güçteki aile otomobillerinden zaten daha sert ve yoltutuş olarak daha üstün olduğu gün gibi ortada.
Valla ugrastigim bir cok arabam var yetisemiyorum. Bu yeni WRX gunluk kullanim icin olacak yolculuk yaparken kullanicaz onun disinda karda buzda bir yere giderken yolda kalma korkusunu daha az yasayacagimiz bir araba olarak istiyoruz. Yani amacimiz yuksek performanstan cok yolda arac sollarken hadi hadi demeden gidicek bir araba ve 4X4 un verdigi guveni verecek bir arac ilk olarak Audi dusundum fakat WRX ile baktigim Audi modellerinin fiyatlari ciddi cok farkliydi ve suan WRX icin guzel bir fiyat teklifi aldik yarin gidip testini yapacagiz bakalim nasilmis. Gorusleriniz ve yorumlariniz icin sag olun. Bu arada birkac sey daha bu aracta ozellikle opsiyon olarak almami tavsiye ettiniz birseyler var mi?
alicamiz zaten yeni jenerasyon HB WRX sedan degil.
Pek opsiyon seçeneği yok die biliyorum.
Sadece tavana kayaklık vs...
içinde pek birşeyle uğraşamıyorsun.
Bi ara bakmıştım ama eski kasada...
Bence uzun yolda üzmesin die alacaksan illaki 4x4 almana gerek yok.
Ya da cidden karda kışta kullancam diosanda jeep al.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
2007 Rav4 var zaten ama araba baska birsey birde Rav4 u ben genelde kullaniyorum bu araba kiz arkima olucak genel olarak hem yazin hem kisin kullanmak icin ve kar buz kis kullaniyoruz yani. Bunun disinda birde full donanimli 2.0 FSI motorlu EOS baktik ama 4motion olmadigindan istemedi.
Yeni WRX derken, 09 model HB WRX'ten mi bahsediyoruz? 0mı, kullanılmış mı, ayrıca Hangi ülkeden alacaksınız? Avrupa mı, Amerika mı, Japon mu, farklı speclerde geliyor, ona göre daha açıklayıcı bilgi verebilirim, dahası yukarıda arkadaşlar mantıklı şekilde anlatmışlar WRX ve STi farkını.
benimde son kasası gayet aklımı karıştırıyor alınabilirmi diye
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Alirsak 09 WRX HB 0km yeni alicaz. Bugun test surusunu yaptik acikcasi bekledigimdan daha sessiz ve yumusak surusu vardi hizlanmasi ve surusu cok hosuma gitti diyebilirim. Avrupa araci donanim olarak 6 cd changer, dreksiyondan ses kontrolu, hiz sabitleme, koltuk isitma, silecek isitmasi (kis paketi gibi bisiler solediler) elektrikli aynalar, xenon farlari falan var. Bunun disinda araci yetkili Subaru bayiginden almicaz alirsak araclari drek Japonyadan getiren bir sirketten alicaz sadece Subaru satiyorlar fiyatlari yetkili Subaru bayiginden daha uygun fakat renk secenegi falan yok sadece suan siyah vardi ellerinde. Dedigim gibi STI ile kislamiyorum zaten STI gibi bir dusuncemde yok her gun icin kullanmak icin bence WRX gayet yeterli gorunuyor sadece yakit olayini biraz dusunuyorum![]()
görüşüm su plastik intercooler plastik emme manifoldu
ama güzel araba
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Aracı kullanma fırsatım olmuştu 3 hafta kadar önce.Teknik açıdan konuşacak olursak,yol tutuşu ve çekiş kabiliyeti gerçekten taktire şayan.4x4 olmasının verdiği avantaj ile dedğim gibi çok iyi bir yol tutuşu var..Süspansiyonlar çok yumuşak,motor yeterince güçlü..turbo devreye girince ciddi anlamda hissettiriyor...Ancak nedense bana hala eksik birşeyleri var gibi geldi..
Yeni kasada nedense bitek STI i begeniyorum. onceki kasalarda wrx de iyiydi. STI sedani nasil olucak merak ediyorum gercekten.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
-STI'ı bende merak ediyorum ama WRX Sedan'ın satışı başlamış..
http://www.sahibinden.com/turkiye_de...XQQdisplayitem
-HB WRX'e alternatif olarak Volvo S40 T5 AWD geldi benim aklıma 2.5 230hp T5 AWD donanım ve konfor olarak daha iyi olacagını tahmin ediyorum fakat fiyatı hakkında bir bilgim yok;birde MercedesBenz C180K(1.6 kompressor) olabilir belki eger illa ki 4wd olmayacaksa..Hayırlısı Olsun![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)