bence 11 12 ay bekleyıp 10 11 12 13 14 lıralık bırsey bakacagına, 18 19 ay bekleyıp 15 16 17 18 19 lıralık bı vtec al...yada 26 27 ay bekleyıp......:D:D
Printable View
bence 11 12 ay bekleyıp 10 11 12 13 14 lıralık bırsey bakacagına, 18 19 ay bekleyıp 15 16 17 18 19 lıralık bı vtec al...yada 26 27 ay bekleyıp......:D:D
11-12ay çoook uzun zaman okadarda kim ölee, kim kala...Bence almıycaksan boşuna bakıp moralini bozma...
Ayını süresini bilememde o fiyata temiz Clio RS zor bulursun. 16 civarı ve üstüne bakman lazım. 1.4 Honda ne az yakar tarifine uyuyor ne çok kaçarına. Civic SI alabilirsin ama o kmlerde ve o yaşta bir araca için sine sine sen kaç para verirsin sahibi kaç para ister orasına karışmam. 14 civarına temiz 106 lar satılıyor artık. Fabrikadan çıktığı gibi değil ama kefil olunacak araçlar satılıyor. Arkadaşım daha yeni sattı 13.500'e. Biriside 12.750'ye. Olmayacak şey değil.
antalyanın arabalarıda çok temizdir yanlız kazasız gti bulamassın :D.bence 1.4 ies gibi birşey çok iyi olur yada 1.6 da bulabilirsin:)
8-9 a integralar var, al bir tane, ustune kalan parayada vtec kapak takarsin , bitti gitti..
güzel bi gti bulurus inş. zamanı gelince
Bahsettiğin bütçeyle 106 gti alabilirsin.Gayet keyifli bir araç, ama temizini bulmak marifet.Ya da üzerine biraz daha ekleyip 17-18 seviyelerine vti alabilirsin.
al bi tane e30 ayarlısından şöyle
clio rs deerim bin fransıza:D
cok temız bır araba var bende cok yakan cok kacan ıstersen konusuyum babamla
dusunursen cok guzel megane f7r lar veya golf 3 gti lar var o paralara.
94 Astra Gsi.
valla ben vts ye bınıyorum uzun şanzıman var yanı orjınal :D
210 falan yakıyor ıyıde kacıyor :D masrafta cıkarmıyor yanı temızını bulursun o rakama bence
honda si hem ucuz hemde herturlu mod a yatkindir az yakar coook kacar veya fransiz dusunuyorsan clio rs;)
bence git Civic al daha ii araba. Yapıp sonra PUGlara kafa tutarsın :D
Ama boşa :D düzgün bakıcam tuning mod faln kovalamıcam dersen PUG al ama benim ruhumda var tuning diyorsan git civic al :D
Tuning e daha yatkın olduğundan ve daha çok parça olduğundan Civic derim ben. Ama PUG dan vazgeçmem :D